spot_img

ŽENA RAK je nesebična, nežna i odana – prava DRAGOCENOST! Čuvajte je!

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita – sve je to žena Rak. Jedna prava dragocenost, zato je dobro čuvajte!

 

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema sopstvenim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim, zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ako vam je potreban neko da vas uteši, prijateljica „račica“ u tome će biti najbolja. Ona je rame za plakanje i uvek će znati da pruži utehu ljudima koje voli. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvrednijeg blaga, a i same su prijateljice koje vredi čuvati.

 

Neke od najvećih vrlina osoba rođenih u ovom znaku zodijaka, jesu empatija i saosećajnost, kao i plemenitost, humanost i stalna želja da se svakome pritekne u pomoć, da se nesebično daruju svi koji nemaju dovoljno ili da se redovno pokaže spremnost na razgovor, razumevanje i reči utehe. Žena rođena u znaku raka je veoma romantična, verna, privržena i odana kao emotivna partnerka, a u vezama ili braku najvažniji su joj uzajamna ljubav i poštovanje, kao i lična individualnost i sopstvena sloboda koju teži da sačuva.

 

Dobro vam je poznato da niko nije savršen, ali ako postoji jedan znak zodijaka blizu savršenstva, onda su to Rakovi. Divna osoba, odani prijatelj i verna supruga – jednom rečju savršena. One su takve kakve su, posebne na svoj način, emotivne i mudre i sve što treba je da ih volite, samo nikako nemojte pokušavati da ih promenite.
Žena Rak je po svemu drugačija u odnosu na većinu drugih znakova i njene osnovne karakteristike su emotivnost i nesebičnost.

 

 

Dok većina drugih ljudi razmišlja samo o sebi i svojoj sreći, sa druge strane postoje Rakovi koji ne znaju šta je to sebičnost, koji su velikodušni i stalno to pokazuju drugima. One to ne rade da bi pokazale drugima da su bolje ili gore od njih, one su prosto takve. Njihova, možda jedina mana, je to što odbijaju da se promene, ali one se jednostavno ne mogu promeniti. Karakter koji poseduju dobijaju na samom rođenju i to se ne menja do kraja života. One ne menjaju mišljenje, ne menjaju ponašanje, uvek su iste i zbog toga ih svi vole.

 

Zbog svoje pozitivnosti omiljene su u svakom društvu i uvek spremne da daju dobar savet. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img