spot_img

STRELAC, JARAC I VAGA – Ovim znacima KRAJ FEBRUARA donosi neočekivani preokret, očekuje ih prilika o kakvoj drugi mogu samo da MAŠTAJU, ispuniće im se sve što požele!

Ove znake ocekuje nesto sto su mogli samo da sanjaju druga  polovina meseca  i kraj biće dinamična, dok će dani nakon 19. februara, kada Sunce uđe u Ribe biti nešto mirniji. U nastavku teksta pogledajte koje sve horoskopske znakove očekuju promene.Proverite da li ste među horoskopskim znacima koje očekuje pravo „ljubavno proleće“.

Strelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka  kraj februara je povoljan period vezan za posao i finansije.

Strelci će biti fokusirani na posao, ali će se desiti događaji koji im se nimalo neće dopasti. Zbog toga lako mogu da uđu u sukob sa kolegama ili nadređenima, a mučiće ih i finansijska situacija.

Horoskop vas savetuje da maksimalno uštedite jer predviđa neplanirane troškove i hitne situacije. Ljubavno polje je takođe napeto, ali sve do 24. februara kada dolazi do boljitka.

Konačno, dobiće priliku da pokažu i maksimalno iskoriste svoj potencijal, čime će poboljšati njihov kućni budžet, a njima će se radovati. Moguća povišica ili projekat o kakvom su samo mogli da maštaju prethodnih godina. Situacija u ljubavi će biti mirna i stabilna.

Jarac

Iako se ljudima rođenim u ovom znaku sve, manje-više, vrti oko posla i finansija, u čemu su uspešni, sada je došlo njihovo vreme za ljubav.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img