spot_img

Žena RAK Ona bukvalno misli SRCEM a ne glavom. NAJEMOTIVNIJA žena horoskopa. Njeno drugo ime je DOBROTA.

Žena  RAK u horoskopu  je dama kod koje se pre svega prvo može primeti dobrota. Svako ko poznaje ženu Raka. zna da  dobrota njen najveći kvalitet. Osobama u ovom znaku vladaju emocije. Ona uvek ide srcem i nikada nije proračunata, i zato uvek posluša srce a ne glavu.

Ženi rođenoj u ovom znaku potrebno je mnogo nežnosti – da je pruži, kao i da je dobije u jednakoj meri. Ona je mnogo introvertnija i stidljivija nego što se to možda na prvi pogled čini. Zbog prevelike osetljivosti, nekada joj je potrebno da se zatvori u sebe. Bilo kako bilo, ona je savršeni slušalac i savetnik, uvek joj se može verovati i poveriti najdublje tajne. Spremna je uvek da pruži pomoć.

Nemoguce je nju mrzeti, to ne moze niko, jednostavno zena rak nikada nikome tugu nije nanela, nikome niste lose nije ucinila i zbog toga nju niko ni ne mrzi. Zena rak je dama koju takodje karakterise jedna predivna osobina, a to je briznost. Mnoge zene su brizne, mnoge zene paze na svoje drage osobe i cuvaju ih od problema, ali niti jedna zena nije kao ona, zena rak je najbriznija i ono sto ona cini za srecu voljenih osoba to niti jedna druga zena ne cini. Možda zbog opasnosti da bude povređena, žena Rak se često čini misterioznom i kapricioznom i krije se iza maske, koju je sama kreirala, a sve to u cilju zaštite.

Takođe, nekada je prinuđena da krije svoja osećanja, odnosno ne pokazuje ih u potpunosti, već jedan deo čuva samo za sebe, u najskrivenijim delovima svog srca, tamo gde niko drugi sem nje same nema pristup. Nije stvar u sakrivanju, već u samozaštiti. One ne srljaju u konflikte i radije beže od problema nego što se suočavaju sa njima. Vole da pomognu drugima i prijateljski su raspoložene. Uopšteno gledano, horoskopski znak rak je jedan od najljubaznijih horoskopskih znakova.

Mana ovog znaka je što se emotivno vezuje za sve, pa i za periode svoje prošlosti.Često ćete ih zateći u pričama i razmišljanima o nekim njima dragim događajima koji su se nekada desili. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img