Home HOROSKOP HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 03. 04. do 09. 04. 2023.

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 03. 04. do 09. 04. 2023.

0
HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU  od 03. 04. do 09. 04. 2023.

Pročitajte sta vam donosi nova  nedelja na ljubavnom i poslovnom planu…

OVAN

POSAO: Budite oprezni ako treba da napravite promene i otpustite nekoga na svom radnom mestu. Zaslužićete divljenje ako ne budete prenagli, zato budite smireni i strpljivi, a možete i obrazložiti svoje postupke onima kojima smatrate da treba. Oni od vas koji sami nešto razvijaju uskoro će požnjeti neočekivani uspeh. Ispunjeni ste nadama i planovima, od kojih je većina ostvariva i dovoljan razlog da se ne osećate nesigurno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Kad god imate šansu – šetajte i opuštajte se uz one koje volite i aktivnosti koje vam prijaju.

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, velika je šansa da će se neko na koga naiđete pokazati zapanjujuće privlačnim, pa čak će vas i podsetiti na veoma posebnu osobu koju ste nekada poznavali i koja vam je bila veoma draga, tako da, ako odlučite da novoj osobi pružite priliku, nećete zažaliti, a neće ni ona! Ovnovi u vezi, planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve odluke u pogledu odnosa sa partnerom, već sačekajte trenutak da se smirite i dobro razmislite. Uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što će vas činiti prilično raspoloženim, pa ćete privlačiti one sa kojima ste srećni u interakciji i sa kojima ste zaista opušteni.

BIK

POSAO: Budite strpljivi i sa razumevanjem za intenzivne promene raspoloženja kolega i nadređenih, uključujući i vaše. Spoljni uticaj može vam otežati da zakoračite na put prosperiteta, pa budite spremni na sve. Pokušajte da procenite događaje objektivno i bez predrasuda. Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova.

ZDRAVLJE: Odvojte poslovno od privatnog i slobodnog vremena jer treba da iskoristite za maksimalno opuštanje i zabavu. Zakažite rutinski pregled kod lekara.

LJUBAV: Budite strpljivi s partnerom umesto nasrtljivi, a budite i malo oprezniji u komunikaciji, jer ga nesvesno možete uvrediti. Obazrivost prema tuđim osećanjima i potrebama je uvek imperativ. Partneru priredite iznenađenje bez povoda, a svaki lep gest će nesumnjivo poboljšati svaki odnos. Slobodni Bikovi, nebesko poravnanje signalizira period u kom se možete osećati više nego zaljubljeno u određenu osobu. Ako osećate da postoji neka vrsta barijere za izražavanje vaših iskrenih osećanja, možda ćete morati da to malo istražite samoanalizom. Svakako, nikoga ne napinjite, već ga pustite da vam priđe kad je, i ako je, spreman.

BLIZANCI

POSAO: Morate raditi na pružanju podrške svojim kolegama, iako možda mislite da to ne zaslužuju. Planetarno poravnanje nudi priliku da se na profesionalnom nivou dublje upoznate i pronađete međusobni emocionalni sklad. Dobro razmislite o svojim narednim koracima i ne žurite u njihovoj realizaciji. Morate uravnotežiti svoje finansije i osigurati da dobijete ono što želite za svoj novac – ako ga već u nešto ulažete.

ZDRAVLJE: Idealan je trenutak za odlazak u teretanu, gde ćete ispraznite velike količine negativne energije, kanalisati naboj, a ujedno i steći nešto kondicije.

LJUBAV: Verni ste, optimistični, ali i sigurni da u ljubavi zaslužujete mnogo više. Ako ste nervozni, nemojte se svađati ili prepirati sa partnerom, već mirnim putem rešite situaciju, inače rizikujete da stvorite ozbiljne probleme. Recite mu šta očekujete od odnosa i iskreno razgovarajte da li je to realno. Ujedno analizirajte sopstvene postupke, ciljeve i težnje. Slobodni Blizanci, ne dozvolite da vam romantika pomuti zdrav razum, već dobro razmislite da li je druga strana vredna tolike količine vaše pažnje, odnosno, da li uopšte želi nešto ozbiljnije od vašeg odnosa. Možda bi najbolje bilo da o tome komunicirate, jer ćete samo na taj način znati šta vam je dalje činiti.

RAK

POSAO: Može doći do sukoba sa vašim nadređenima zbog neslaganja oko trenutne situacije u kancelariji. Budite strpljivi i smireni, nemojte se ljutiti zbog stvari koje nisu u vašem domenu. Postoje određene promene koje vas mogu sprečiti da se nosite sa zadacima, uprkos vašem samopouzdanju, pa se s njima izborite na adekvatan način.

ZDRAVLJE: Možete imati smetnje sa variranjem pritiska, ili pojačanjem hroničnih tegoba. Više se odmarajte i oslobodite se stresa koliko god je moguće.

LJUBAV: Slobodni Blizanci, ovaj period bi mogao biti prilično strastven, pa ako izlazite na dejt, budite spremni na sve, jer se mogu osloboditi intenzivna osećanja i čak ćete možda steći utisak da na izvesni način poznajete novu osobu. Ovakav odnos će vam biti veoma koristan – ako možete da idete u korak s potencijalnim partnerom. Blizanci u vezi, pokušajte da ne sledite nijedan savet koji može štetiti vašem odnosu, a to samo vi možete proceniti. Nemojte dozvoliti da vam neko iz ljubomore ubaci “buvu” i pokvari stabilnost koju imate. Budite spremni na poteškoće sa kojima se lako nosite ako ostanete mirni i pokažete čvrstinu uma.

LAV

POSAO: Uspešno ćete završiti svoje zadatke ako se isključivo koncentrišete na trenutni projekat. Pokušajte da izbegnete neuspeh jer niste dovoljno uporni, i dok ne stabilizujete ono što ste postigli. Nemojte biti razdražljivi ako vidite da se planirano dešava sporije nego što se očekivalo. Postepeno unosite potrebne promene, kako biste napravili „odskočnu dasku“ za naredne poteze i planove.

ZDRAVLJE: U ovom periodu mogu se pogoršati ili razviti pojedini hronični problemi – posetite lekara i predupredite smetnje.

LJUBAV: Slobodni Lavovi, imate dobru priliku za prijatan susret koji će postati prekretnica u vašim životima, jer u kući ljubavi prema vašem znaku sad vlada dubina osećanja i intenzivnih osecanja. Stabilizujte do sada postignuto i uskladite svoje odnose sa drugima. Lavovi u vezi, planovi napravljeni s partnerom u toku ovog ciklusa biće izuzetno korisni, a uz njihovo ostvarenje ćete poboljšati vaš intimni odnos. Ljubav i romansa cvetaju, pa razmislite o ideajama šta možete učiniti jedno za drugo.

DEVICA

POSAO: Moguće su nove poslovne ponude koje bi vam mogle biti korisne i pomoći da uspešno završite svoj posao. Uspeh u ovom periodu je rezultat ranije stečenih znanja i iskustava. Proverite svoje knjige jer vas poreska može iznenaditi. Budite oprezni sa predlozima u koje niste sigurni.

ZDRAVLJE: Možete izgubiti veću količinu energije baveći se dnevnim zadacima, pa zato pokušajte da u večernjim časovima pružite sebi zasluženi odmor i opuštanje.

LJUBAV: Vreme je veoma prikladno i obećava mnogo prilika za ljubav, flert i zabavu, a komunikacija će u svemu tome igrati važnu ulogu. Neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove sa partnerom (pogotovo ako ste planirali izlet ili putovanje van zemlje), zbog čega ne bi trebalo da žalite, već napravite novi plan koji ćete ubrzo realizovati. Slobodne Device, ako ste na početku odnosa, potrudite se da ne pravite iste greške i propuste koje ste načinili u prethodnom odnosu, odnosno, ako primetite više crvenih zastavica – dobro razmislite da li takav odnos treba da nastavite. Ne propuštajte priliku da se posvetite sebi i ličnom napretku.Nastavak na sledecoj strani…