spot_img

VAGU ŠKORPIJU, LAVA I RIBE- Ove znake horoskopa na jesen očekuje sudbinski susret sa srodnom dušom.

Oni koji su letnje mesece proveli singl na jesen će dobiti priliku ponovo da se zaljube i upoznaju osobu sa kojom će želeti da započnu zajednički život…..

Vaga

Obrnu u njihovom ljubavnom životu dogodiće se već početkom septembra i on će najverovatnije biti prekid veze sa osobom koja nije ispunila njihova očekivanja.Upozorenje na ove negativne momente ne znači da je ovo loš mesec za vas, jer nije – imate pregršt I lepih dešavanja I uživanja sa partnerom – znači samo da ćete imati trenutke kada ste previše nestrpljivi, isključivi I tvrdoglavi.

Lepim ćete postići mnogo više nego raspravama. Slobodne Vage – mnogo dešavanja I sa osobama koje već poznajete, ali I sa novim ljudima u vašem životu. Najbolji period za ulazak u ozbiljnija emotivna dešavanjaIpak, vage neće dugo biti same, jer već na jesen osetiće nove ljubavne varnice, koje lako mogu prerasti u pravi požar.

Škorpija

Susret sa srodnom dušom Škorpije će imati na zabavi i s obzirom da će to biti ljubav na prvi pogled pripadnici ovog znaka neće imati nikakve dileme da je to prava osoba.

Sve se ovo da prevazići, pogotovo što ćete “usput” imati I neke vrlo lepe I stabilne momente sa voljenom osobom – ali je zaista neophodno da o svim problemima pričate sa partnerom. Ne budite isključivi I ne preterujte sa svojim strahovima.

To će biti osoba koja će Škorpijama ukrasti srce već na prvu reč i sve što im preostaje je da se prepuste ljubavi.

Lav

Lavovi gotovo svakoga koga sretnu pretvore u predmet obožavanja i sa tom praksom bi trebalo da prestanu. Savet Lavovima je da se opuste i relaksirano uplove u more ljubavi, a sudbina će odraditi svoje.nije ovo ni malo loš period za ljubav kod vas. Mogu se pojaviti nove osobe koje će učiniti da živnete, ali isto tako. Nastavak na sledecoj srtani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img