spot_img

Evo šta vam donosi leto 2023. – TAROT prognoza za sve znake horoskopa!

Vaga

Dobili ste Četvorku štapova, kartu koja simbolizira useljenje, stjecanje nekretnine ili uspješnu prodaju kuće. U svakom slučaju, ovog ljeta ćete imati neku vrstu odmora povezanu s pronalaženjem udobnosti i topline s obitelji.

Karta prikazuje gozbu na kojoj dvoje ljudi veselo maše buketima cvijeća. Zabava se odvija pod “kupolom” luka koja simbolizira stabilnost energije – ovog ljeta ćete biti vrlo iskreni i zabavni!

Vjerojatno ćete ići na vjenčanje, rođenje djeteta ili proslavu useljenja ili će se dogoditi neki vrlo važan događaj za nekoga od vaših najbližih ili za vas. Na primjer, zaruke sestre, kupnja zemljišta za izgradnju kuće, posjet rodbini u zbog slavlja.

Škorpija

Dobili ste Desetku Pehara, što simbolizira nevjerojatno stanje uma – sklad, jedinstvo s voljenima, osjećaj da je duga konačno došla u život. Često karta simbolizira neku vrstu radosnog događaja u obitelji – preseljenje u novi dom, pronalaženje “vlastitog” klana, općenito, puninu obiteljskog života.

To također može uključivati ​​trudnoću, rođenje djeteta, neku vrstu proširenja u sferi vašeg braka.

Najpozitivniji događaj je vjenčanje, no osim njega (ako niste u vezi), moguć je i izlet na neko duhovno bogato mjesto ili u neko pitoreskno ljetovalište, gdje će biti spa, masaže i vrhunsko opuštanje za dušu, oči i tijelo. Škorpioni, očekuje vas jako dobro ljeto!

Strelac

Dobili ste Dvojku Pehara, što doslovno ukazuje na početak veze, zaljubljivanje, leptiriće u trbuhu i osjećaj da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu.

Ljeto 2023. donijet će vam novu romansu, susret dva srca, jedinstvo s nekom osobom s kojom ćete se osjećati jako sretno.

Za poslovne upite ovo je karta uspješnog partnerstva – naći ćete osobu koja će također gledati na projekt, kao i vi. Možda ćete biti vrlo inspirirani komunikacijom s njim i vaša kreativna zajednica omogućit će vam da “pomaknete” projekt naprijed.

Jarac

Dobili ste Viteza Pehara, koji simbolizira izgled romantičnog obožavatelja: čekaju vas lijepa putovanja, cvijeće, restorani i priznanja pod Mjesecom. Ova karta uvijek simbolizira razdoblje kada se muškarac maksimalno brine da ugodi svojoj odabranici.

Ovog ljeta se možete ne samo zaljubiti, već osjetiti kako je lijepo kada ste zaljubljeni u sebe!

Očekujte romantično dopisivanje, lijepe geste – sve je to vrlo tipično za Viteza pehara, koji voli flert.

Vodolija

Dobili ste Kralja štapova, koji ukazuje na pojavu asertivnog i bistrog muškarca. Po horoskopu može biti Lav, Strijelac ili Ovan, a zanimanje mu je poduzetništvo, show business, nastupi . Najvjerojatnije će vam biti jako prilagođen i romansa će se brzo razvijati!

Što se vas tiče, Kralj štapova može ukazivati na stjecanje samopouzdanja: upravo ovog ljeta možete pokrenuti vlastiti posao, možda se odlučiti za otvaranje Youtube kanala, a bit ćete i aktivniji u društvu.

Sa sigurnošću možemo reći – u ljeto 2023. postat ćete sigurniji u sebe!

Ribe

Imate malu arkanu Peticu Štapova, koja simbolizira duh sportskog rivalstva, impulzivan timski rad i sposobnost da ostanete unutar svojih granica. U ljeto 2023. možete se baciti na aktivne sportove (boks, plivanje, wakesurfing) koji će vas učiniti jačim i samouvjerenijim!

Također možete otići na neku vrstu maratona koji će vam napumpati dinamiku – jednostavno osjećate više energije u sebi da ostvarite svoj potencijal zahvaljujući grupi ljudi, nekoj vrsti aktivnosti.

Ovo ljeto naučit ćete se čvrsto i samouvjereno zauzeti za sebe – kao da će u vama biti više vatre za argumente i postignuća. Općenito, ovo je karta napretka u implementaciji u timu kroz sposobnost kompetentnog upravljanja sukobom.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img