spot_img

Koja vam je SLAĐA? Izaberite jednu ZVONČICU i saznajte šta vam SLATKO donosi SEPTEMBAR!

Zvončica je jedan od glavnih likova bajke Petar Pan. Ona je mala vila koja može da dočara da ljudi lete.

 

Njenom moći je leteo i Petar Pan. I sva ostala deca te avanture. Zvončica je takođe ponekad bila jako tvrdoglava. Ali Zvončica je smo jedan izmišljeni lik. Nemoguće je da vile postoje i daju moć letenja. Ali je moguće da na osnovu jedne Zvončice koja vam je najslađa saznate šta vas lepo očekuje tokom meseca septembra… Budite pažljivi pri izboru, možda jedna Zvončica donosi i tugu! Dakle, Zvončice koje vam nudimo otkrivaju vam nešto veoma važno. Izaberite jednu Zvončicu i saznajte da li vas čeka tuga, ljubav ili sreća.

 

 

AKO STE IZABRALI ZVONČICU BROJ JEDAN:

Zvončica broj jedan nosi bitnu poruku. Istina je da se vama nije dešavalo previše toga važnog na planu ljubavi vašeg života u poslednje vreme. Ali je to zatišje pred buru. Vama će period do kraja meseca septemvra doneti neverovatno mnogo važnih dešavanja. Zbog tih dešavanja ćete imati razloga za sreću. Naime, vama će period do kraja meseca pre svega obeležiti jedan susret i to jako važan susret. Vi ćete zapravo već do kraja prve polovine meseca septembra upoznati jednu osobu i to na jednom mestu na kojem nikada niste bili. Vi ćete se potpuno slučajno zateći na tom mestu i vi ćete na tom mestu upoznati jako zanimljivu osobu.

 

Ta osoba će ostaviti veoma lep utisak na vas. Vama će se zapravo dopasti kako izgled te osobe, tako i njeno ponašanje i vi ćete tu osobu poželeti kraj sebe. Vi ćete već tokom druge polovine meseca septembra shvatiti da ste i vi ostavili lep utisak na tu osobu. Jednostavna ta osoba to neće kriti. Ta osoba će početi da čini neke postupke posle kojih će vam to postati savršeno jasno. Čak bi se veoma lako moglo desiti da vama poslednji dani u mesecu septembru donesu i početak ljubavne priče sa tom osobom.

 

To ne bi predstavljalo aposlutno nikakvo čudo. Ono što je sigurno jeste to da će vam period do kraja meseca septembra biti zanimljiv i da će vam on doneti pozitivna dešavanja.

 

 

AKO STE IZABRALI ZVONČICU BROJ DVA:

Da se čuda zaista dešavaju vi ćete moći da shvatite tokom bliske budućnosti, odnosno već tokom meseca septembra. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img