Home HOROSKOP Evo kada treba da započnete dijetu, da tražite povišicu – Vodič kroz mesečeve faze!

Evo kada treba da započnete dijetu, da tražite povišicu – Vodič kroz mesečeve faze!

0
Evo kada treba da započnete dijetu, da tražite povišicu – Vodič kroz mesečeve faze!

U periodu prve četvrti Meseca dobro je da obavite zdravstvene preglede i eventualne intervencije. Ujedno, ovo je vreme za donošenje teških odluka – nebo vas podržava da odaberete onu koja je najbolja „za opšte dobro“.

3. Pun Mesec

Emocije su „odvrnute na najjače“, pa ako primetite da ste osetljiviji nego inače, znajte da je za to kriva ova mesečeva faza. Možete se osećati poput izduvanog balona ili ćete prštati od energije, možete biti pospani ili „brojati ovčice“ do tri ujutro, možete biti gladni ili u potpunosti izgubiti apetit… Sve su to posledice punog Meseca.

Ukoliko vam je neko dužan, sada je vreme da tražite novac; ako tražite poslovnog partnera ovo je idealan trenutak, baš kao što je i trenutak za traženje povišice. Ako želite da smršate, probajte da budete na vodenom postu baš kad Mesec uđe u ovu fazu – kilogrami će se brže i lakše topiti.

4. Poslednja četvrt

Idealan je trenutak da se ratosiljate svega što vam stvara opterećenje – faza Meseca će vas u tome podržati. Takođe, ako želite da se oslobodite nekih navika koje vas ugrožavaju poput uživanja u alkoholu, pušenja ili strasti prema kocki, prekinite „loš niz“ upravo u fazi poslednje četvrti Meseca.

Tražite oproštaj od onih o koje ste se ogrešili, uputite zahvalnost onima koji su vam pomogli, ne razmišljajte o novim poduhvatima i nemojte sebi postavljati previsoke ciljeve. Sačekajte da dođe mlad Mesec, pa tada revidirajte listu prioriteta.