spot_img

Evo koji znaci horoskopa mogu da očekuju novac i uspeh u životu – Šta vam je zapisano u zvezdama!

Procitajte sta  vam  je zapisano u zvezdama…

Ovan

Niko nije tako ambiciozan kao Ovnovi. Kada se pametnoj glavi i visokom samopouzdanju doda i vatreni temperament, ovaj znak leti ka samom vrhu. Šta god da radi, radi to kvalitetno i strateški. Ipak, najveće bogatstvo će postići ako odluči da radi ono što najviše voli.

Bik

Bikovi su ozbiljni i veliki igrači sa kojima nema šale. Oni nikada ne odustaju, a to što su tvrdoglavi pomaže im da sklope dogovore o kakvima drugi mogu samo da sanjaju. Znaju kada treba da pritisnu „rogovima“ i da probiju granice.

Blizanci

Šarmantni, simpatični i zabavni, Blizanci su predivni prijatelji i ljubavnici, ali ne i bogataši. Mere svaku odluku i plaše se neuspeha, pa će se retko odvažiti i napraviti nešto veliko, ili nešto što niko pre njih nije napravio. Trebalo bi da budu hrabriji i da više veruju u sebe.

Rak

Rakovi žele da promene svet, pa se retko odlučuju za radna mesta koja će im doneti veliko bogatstvo, već za pozicije preko kojih će moći da ostvare barem mali doprinos društvu. Sa svojom prekomernom osećajnošću, oni nisu „materijal“ za nemilosrdni svet bogatih, ali to je sasvim u redu.

Lav

Lavovi obožavaju pare, a njihovo beskrajno samopouzdanje im je najvažniji ključ za uspeh. Ne interesuju ih „hejteri“, a ni oni koji im govore da neće uspeti. Kada nešto zacrtaju, oni će uraditi sve da bi to i realizovali.

Devica

Disciplinovan pogled na život, predanost radu i perfekcionizam, sve to Device vodi direktno do vrha. A ni to što su odlični šefovi i što drugi pomalo strahuju od njih, nije im na odmet. Veruju u sebe, ne plaše se da „zagrizu“ i predvide uspeh koji se gotovo uvek i ostvari.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img