Home HOROSKOP Evo kome će u AVGUSTU zveckati pare u NOVČANIKU, A jedan znak horoskopa treba da igra IGRE na SREĆU…

Evo kome će u AVGUSTU zveckati pare u NOVČANIKU, A jedan znak horoskopa treba da igra IGRE na SREĆU…

0
Evo kome će u AVGUSTU  zveckati pare u NOVČANIKU, A jedan  znak horoskopa  treba da igra IGRE na SREĆU…

Dok se nekim znacima smeši susret sa srodnom dušom tokom ovog meseca, sledećim  znacima  srećnu zvezdu pronaći u vidu novčanice….

Ovan

Zahvaljujući pomoći Merkura, Ovnovima je ovog meseca naklonjena svaka vrsta sticanja i povećanja materijalnog blagostanja. Nemojte se iznenaditi ako vam iskrsnu neke sasvim povoljne kupovine od kojih možete ozbiljno profitirati.

Iako novca neće manjkati, budite oprezni prilikom „troškarenja“ kako se investicija ne bi pretvorila u bačene pare. Naime, samo malo kontrolišite poriv za bespoštednim hedonizmom i sreća vam se smeši.

Blizanci

Blizanci bi povoljan položaj planeta trebalo da iskoriste za rad na sebi, savladavanje novih veština bilo da je reč o stranim jezicima ili kursevima digitala. Izvesno je dasu nove ideje, novi poslovi i novi ugovori ono našta treba tipovati. Čini se da šta god da započnete, nećete promašiti.

Bitno je da izađete iz sopstvene zone komfora i pređete svoje granice. Važno je da verujete u sebe i sa se usudite jer je raspored planeta svakako na vašoj strani.

Devica

Za Devicu će avgust biti posebno produktivan i to onako kako se to samo zamisliti može. Jednostavno sa istim trudom, vremenom i zalaganjem stizaće više novca, bonusa i nagrada nego do sada. Devici, kao i obično, preti opasnost samo od sebe same ali su planete u avgustu skrojile potpuno drugačiji plan za ovaj znak.

Bez mnogo muke ćete ulaziti u nove projekte, preuzimati više poslova i odgovornosti savršeno plivajući u tom moru novih poslovnih obaveza. Naprosto, za sve što uradite ćete biti i te kako nagrađeni. Nastavak na sledecoj strani..