spot_img

Drage VODOLIJE, mesec DECEMBAR će vas BOGATO NAGRADITI neopisivom SREĆOM i LJUBAVLJU!

Drage VODOLIJE, mesec DECEMBAR će vas BOGATO NAGRADITI neopisivom SREĆOM i LJUBAVLJU!

 

Prava priroda Vodolije ide ka samoći. Često ste umorni od drugih, posebno od osoba koje su posesivne. Ali imate iznenadni susret u jednom društvu na samom početku meseca. Osoba će vas sigurno oduševiti i rođena je u znaku Strelac. Možda se odvažite pa negde otputujete. Strelac bi bio idealan u ovom trenutku jer vas opušta od svih vaših opterećenja koja imate tokom dana. Oni koji su u braku mogu biti puni razumevanja za napor koji ulažete da uspete u zajedničkom životu, ali ipak pazite na taj retrogradni Merkur koji više pravi nesporazum nego istinsku svađu. Decembar je mesec koji donesi susrete i sastanke za dalji plan u radu. Važno je da imate sistem rada i da ste okrenuti svojim idejama. Imaćete u jednom trenutku mnogo ponuda, možda se nećete moći odlučiti kojim putem da idete, ali u tome vas sprečava retro Merkur koji se nalazi u polju prijetelja i saradnika iz inostranstva.

 

 

Sačekajte da se taj aspekat završi i brže ćete postići cilj od drugih. Mars u vašem desetom polju od 9. decembra daće rešenja, ali i dobru zaradu, pa čak i brzu zaradu tamo gde niste očekivali. Imate pojačanu intuiciju kada su planovi u pitanju, verovatno ćete savetovati i druge, ali ipak najbolje zadržite za sebe. Dolazi vreme rada, velikih organizacija poslova, saradnje sa inostranstvom. Za ovaj horoskopski znak je najvažnija sloboda, da budu ono što jesu i da uživaju u svakom trenutku. Mesec DECEMBAR će za Vodolije biti savršen u svakom smislu i pun savršenih prilika. U nastavku teksta saznajte kakve to trenutke mogu da očekuju Vodolije, u kojima će iskreno uživati.

 

 

PRAVA LJUBAV NA POMOLU

 

Drage Vodolije, Vi celog života težite ka tome da imate slobodu da živite onako kako želite. Sudbina će Vas tokom decembra doslovno nagraditi sa pravom ljubavlju. U trenutku kada se tome najmanje budete nadali, sudbina će u Vaš život doneti pravu ljubav. Krajnje je vreme da i Vi budete zasluženo srećni u ljubavi i da Vam ništa ne staje na putu ka sreći sa partnerom. Treba da uživate u svakom trenutku kraj prave osobe i u bezuslovnoj ljubavi koja će da traje do kraja života. Na manje od toga ne pristajte nikada jer ste zaista divno biće sa ogromnom dušom koje zaslužuje samo najbolje u životu. VODOLIJE će biti baš bogato nagrađene. Očekujte samo najbolje od ovog meseca u ljubavi i sreću koju ste očekivali celog svog života. Svaki trenutak iskoristite kao savršenu priliku za sreću i uživanje kao nikada do sad. Prava ljubav će definitivno ući u Vaš život ovog DECEMBRA. Na Vama je da to mudro iskoristite tako što ćete oboje uživati u ljubavi i zajedničkim trenucima srećniji nego ikada do sada. VODOLIJE će biti oduševljene dešavanjima ovog meseca.

 

 

 

PRAVE VREDNOSTI I SREĆA

 

 

Upoznaćete nove ljude, shvatiti koje su to prave životne vrednosti i šta Vas može učiniti srećnima. Shvatićete koliko je zapravo život kratak i treba biti iskorišten maksimalno koliko je to moguće. DECEMBAR Vam pruža priliku da shvatite šta je ono što Vam je najvažnije u životu i kraj čega zaista možete biti srećniji nego ikada. Neki trenuci su zaista značajni, međutim, to shvatimo prilično kasno. Stoga, razmislite o tome da ugrabite svaku priliku u svom životu za sreću i da Vam ništa ne može stati na tom putu.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img