spot_img

Izaberi jednog ANĐELA ČUVARA i saznaj kakav ŽIVOTNI SAVET ima ZA TEBE!

 

Odaberite jednog anđela čuvara i otkrijte poruku koju vam šalje. Odaberite jednog anđela i otkrijte koja je skrivena poruka koju vam možda vaš anđeo dugo već šapuće, ali je niste uspeli razumeti.

 

 

Biće to životni savet: ako ga želite i možete slediti, bićete malo bliži postizanju sreće. Po svom zvanju anđeli su glasnici. Izraz “anđeo”, zapravo i na grčkom i na latinskom znači “nosilac poruke”. Anđeo ne može fizički intervenisati u događaje kroz koje prolazimo, ali je uvek uz nas svojom blagotvornom prisutnošću. Ponekad nam pokušava pokazati koji je najbolji put da sledimo, ali nismo uvek u stanju razumeti njegove znakove. Moramo imati puno vere.

 

Stoga vam danas želimo ponuditi jednostavan i neposredan način da stupite u kontakt sa svojim anđelom putem slika. Pogledajte ih i odaberite onog koji vas najviše zove: vaša podsvest sugerisaće vam onog koji predstavlja vašeg anđela. Otkrijte koja je skrivena poruka koju vam možda vaš anđeo dugo već šapuće, ali je niste uspeli razumeti. Biće to životni savet: ako ga želite i možete slediti, bićete malo bliži postizanju sreće.

 

 

ANĐEO BROJ JEDAN: Sledite svoj instinkt

 

 

Ako ste izabrali anđela pod rednim brojem jedan, on vam savetuje da sledite svoj instikt. Živimo u vrlo racionalnom društvu, gde ono što se ne može objasniti uz pomoć rasuđivanja jednostavno ne postoji. Ali toliko je stvari oku nevidljivih, a čulima neprimetnih, vrlo važnih stvari koje se ne smeju izgubiti. Samo je vaša intuicija sposobna percipirati te stvari. Kad morate napraviti važan izbor, oslonite se na svoju intuiciju: retko će vam dati loš savet.
Imajte na umu da intuicija nije mozak, već energija, a ako vaše mentalne sposobnosti zakažu, energija koja je u vama i prožima svemir uvek će vas voditi u pravom smeru za vas. Ako budete sledili svoj instikt, nema toga što u životu ne možete postići.

 

 

ANĐEO BROJ DVA: Volite sebe

 

Ako ste izabrali anđela pod rednim brojem dva, on vam savetuje da volite sebe. Voleti sebe ne znači biti sebičan ili egocentričan: to znači temeljno poznavati svoje snage i slabosti, prihvatati ih i znati ih staviti u službu bližnjemu. Imati samopoštovanje prvi je korak ka uspehu i postignućima; a to je ujedno i jedini način da budemo korisni drugima. Ukoliko imate dovoljno samopoštovanja i samopuzdanja, na taj način ćete moći da pomognete i sebi i svojim dragim osobama.

 

 

ANĐEO BROJ TRI: Radite ono što vas usrećuje

 

Ako ste izabrali anđela pod rednim brojem tri, on vam šalje životni savet, a to je da radite ono što vas zaista usrećuje. Iskreno rečeno: život je prekratak da bismo ga trošili radeći ono što nam se ne sviđa. NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI …

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img