BIK: On ima NAJLEPŠE ZANIMANJE na svetu, jer on DONOSI SREĆU onim ljudima KOJE VOLI. I upravo zato NEMA VREMENA da se bavi LOŠIM LJUDIMA i TRAČEVIMA!

BIK: On ima NAJLEPŠE ZANIMANJE na svetu, jer on DONOSI SREĆU onim ljudima KOJE VOLI. I upravo zato NEMA VREMENA da se bavi LOŠIM LJUDIMA i TRAČEVIMA!

11. фебруара 2020. Off By totiko

Bik je neko ko je zaista poznat po svojoj tvrdoglavosti i istrajnosti. Nije nikakva tajna da je on neko ko ide glavom kroz zid. Nikada ne odustaj od onoga što želi. On je jednostavno takav i neće se nikada promeniti. Međutim, on nikada neće pogaziti svoja načela, niti će drugim ljudima nauditi kako bi došao do nekog cilja.

 

On je u stanju svima da pomogne, ali svakako nije osoba koja će zaboraviti na svoje potrebe. Ma koliko problema da ima, on je neko ko ume da uživa u životu. Ne možemo reći da je on previše hrabar, ali svakako nije osoba koja će odustati kada je teško, već će učiniti sve da dođe do svog cilja. U životu mu je najbitnije da bude okružen ljudima koje voli. Za njega je porodica smisao života i ne može sebe zamisliti da ide kroz život sam.

Slobodno možemo reći da je Bik oličenje istine i pravde. On je znak Zodijaka koji vas nikada neće prevariti, ni izdati. Samim tim, ne prašta prevaru i izdaju i onaj ko jednom izgubi njegovo poverenje – gubi ga za sva vremena.

On jednostavno ne želi da daje novu šansu ljudima koji su ga jednom slagali, jer vrlo dobro zna da će to uraditi ponovo. Kroz život ide podignute glave, jer zna da je ispravan i korektan i da nema čega da se stidi. Što se ljubavi tiče, spreman je da učini sve kako bi dobio onu osobu koju želi. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2