DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. Novembar 2017. godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. Novembar 2017. godine

7. новембра 2017. Off By totiko

Ovan

Trenutna astralna energija je idealna da čitav dan i noć uživate. Svakako da nećete biti sami u tome, jer ćete privući dosta ljudi ili makar one koje želite da privučete. Ukoliko tražite ljubav, onda samo jedan razgovor danas može vam reći dosta toga. Nemojte očekivati da se događaji brzo razvijaju – ali i mogu ako ste stvarno zainteresovani! To zavisi od vas.

Bik

Sa današnjom palnetarnom energijom najbolje bi bilo da dobro razmislite o određenoj vezi (trenutnoj ili potencijalnoj). Trik je u tome da povežete svoje srce i razum, a nikako da se fokusirate odvojeno. Zatim, šta budete osetili duboko u sebi daće vam odgovor. Ukoliko budete u stanju da pokažete svoje najdublje emocije, rešićete dosta toga danas.

Blizanci

Trenutna astralna energija stvara idealnu atmosferu ukoliko pravite ili idete na zabavu. Svi će biti otvoreni za upoznavanja i spremni da se dobro provedu. Ukoliko će tu biti i onaj-ona koji vam se sviđa, onda ćete uočiti kako posedujete urođenu taktičnost i spremnost da čavrljate o svemu i svačemu. Bili biste baš dobar par! Samo napred.

Rak

Sa današnjom astralnom konfiguracijom ljubav će biti više sama ideja nego strast i romantika. Ipak, vrlo je moguće da povedete razgovor sa nekim ko će ostaviti snažan utisak na vas. Moraćete pronaći dosta zanimljivih tema, kako biste razgovor držali na željenom nivou. Potrudite se jer je pred vama divan dan.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3