DREVNI SIMBOLI SREĆE: Izaberite jedan simbol i saznajte kakvi vam dani stižu i da li će SREĆA POKUCATI NA VAŠA VRATA!

DREVNI SIMBOLI SREĆE: Izaberite jedan simbol i saznajte kakvi vam dani stižu i da li će SREĆA POKUCATI NA VAŠA VRATA!

11. фебруара 2020. Off By totiko

Drevni simboli sreće mogu da nam otkriju našu blisku budućnost i to upravo na osnovu našeg izbora. Ovi simboli su se nekada davno koristili i omogućavali su ljudima koji su ih nosili najveću moguću sreću i mir.

Drevni simboli su poznati po tome da sa sobom nose energiju i uspeh i da pomažu u pronalaženju ljubavi. Mi smo danas za vas pripremili tri drevna simbola sreće. To su: Ozirisova kičma, kineski simbol dugog života i navigacioni simbol sreće.

Na vama je da izaberete jedan simbol i da otkrijete kakvi vam dani uskoro stižu. Da li u vaš život dolazi tuga ili će vaši dani biti ispunjeni samo lepim trenucima. Pročitajte u nastavku teksta!

SIMBOL BROJ 1 – Ozirisova kičma

 

Ozirisova kičma je drevni simbol sreće. Ona pre svega označava trajnost i postojanost i simbol je energije. Ako ste izabrali ovaj simbol možemo reći da ste vi neko ko veruje u sreću i ko se sreći nada. Vas u životu očekuju brojne promene.

Moramo reći da sve promene neće biti pozitivne, ali će biti i lepih vesti. Negativna dešavanja vas očekuju na polju posla. Bićete veoma zabrinuti jer ćete ostati bez posla. Ono što je potrebno jeste da budete istrajni i da skupite energije da krenete dalje. Na planu ljubavi i zdravlja sve će biti u redu i pratiće vas sreća.

Uspećete da vratite vašu vezu na put uspeha i uskoro vam slede zaista bezbrižni dani. Uskoro vas očekuje ostvarenje jednog velikog ljubavnog sna. Dolaze vam dani koji će doneti po neku lošu vest, ali isto tako ćete imati puno razloga za sreću. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2