spot_img

7 najtežih horoskopskih znakova- oni ne mogu da obuzdaju svoju prirodu rođenog vođe, sveznalice, kritičara

Biti snažnog karaktera često znači biti težak i naporan – ako osoba ne zna obuzdati svoju prirodu tvrdoglavca, rođenog vođe, sveznalice, kritičara, introverta…

Imati čvrste stavove, biti samouveren, znati šta želiš, biti snažna osoba, sve su to pozitivne osobine. Osim kada preteramo. Pa od snažne osobe postanemo naporna osoba. Šta nekoga čini teškom osobom? To nije glasno izražavanje vlastitog mišljenja već nametanje istog drugima. Teške osobe veruju da je samo njihov način ispravan način, ne uvažavaju preterano osećaje ni mišljenje drugih, loše komuniciraju… Pa koji horoskopski znaci nose oznaku „teške kategorije“.

1. Vodolija

Čovek bi pomislio da će s Vodolijama, zato što su tako liberalni i otvorena uma te prihvaćaju druge ljude ma kako različiti bili, biti lako, ali nije. Na žalost, njihov problem s emocijama čini ih teškim partnerom. Nije lako iskreno razgovarati s nekim ko će se na spomen emocija, potpuno zatvoriti. Vodolije nemaju previše empatije za druge ljude, ali i dalje od bliskih osoba očekuju da imaju razumevanja za njih i budu svesni njihove osetljivosti. Vodolije neće razgovarati o tome šta ga muči i zašto, ali očekuje da, bez da da i najmanji mig što mu je, njegove osećaje tretiraš kao najvažnije. S Vodolijom je teško znati na čemu si, voli li te ili mu ideš na živce.

2. Ovan

Ovnovi su zabavni – dok ih poštuješ kao vođe i udovoljavaš njihovim zahtevima. Ne mare previše za tuđe mišljenje i retko razmišljaju o posledicama svog ponašanja. Dok god ti ne smeta da si uvek u krivu jer je Ovan uvek u pravu, fino ćeš se slagati s ovim zodijačkim znakom. S druge strane, ako ne voliš okršaje, rizike i dvostruka pravila, imaćeš s Ovnom dosta problema. Zahtevni su partneri i doslovno nemaju strpljenja. Teško će priznati da su pogrešili i bili u krivu, radije će stvar ignorisati i praviti se da se nije ni dogodila. Ako imaš neki problem s Ovnom, zaboravi da ćeš to rešiti razgovorom, oni imaju pametnija posla od sedenja i razgovaranja.

3. Škorpije

Škorpije su poznati po tome da uzimaju šta žele i kad žele i dovraga sa svima koji im se nađu pri tom na putu – znaju biti neverovatno dominantni. Kad se Škorpija naljuti, ne želiš mu biti blizu jer se neće nimalo obuzdavati da svoju ljutnju pokaže,a kad je ljubomoran i uvređen, teško ga je urazumiti. Pomisli li da mu je neko lagao ili ga na neki način izdao, neće s njime o tome raspravljati. Jednostavno će prekinuti sve kontakne, verovatno smišljajući i kako da se osveti. Sjajni su pronalaženju nečije slabe tačke i iskorištavanju toga. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img