spot_img

Greške HOROSKOPSKIH ZNAKOVA zbog kojih NEMAJU SREĆE u LJUBAVI

Svako znak Zodijaka ima svoje mane koje im u ljubavnim odnosima donose samo probleme. Njih je moguće iskoreniti, pa pročitajte šta je slaba tačka svakog znaka zbog koje često nema sreće u ljubavi.

Ovan

Ovnova samouverenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru, vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi moraju da porade na svom egoizmu i nauče da ponekad i partnera stave na prvo mesto ispred svega ostalog. Treba da shvate da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije isto mogu da budu problem u vezama jer se drugi jako teško nose sa njihovim napadima ljutnje i besa.

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se više ne brinu o sebi. Osećaju se ugodno pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što može biti izuzetno neprivlačno. Nekad su previše lenji za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni  da partneru zameraju na greškama i uporno započinju iste svađe, što svakom dosadi.

 

Blizanci

Blizanci su skloni flertu pa se partner uz njih može da se oseća nesigurno. Ne odaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga plaši. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog sveta, zbog čega se često oseća kao da ga guše. Uvredljiv je i osetljiv, pa ga je jako lako povrediti. Ne voli da započinje nove stvari i da se upušta u nove aktivnosti, pa život sa njim može lako ući u rutinu.

 

Lav

Lavov veliki ego nešto je sa čime se teško nosi. Nije lako živeti s osobom koju vređa svaka sitnica i koja je spremna da danima ne razgovara s partnerom zbog uvređenosti. Sami sebi su na prvom mestu, što vremenom postaje veliki problem. Ne znaju da priznaju grešku, a uz to su skloni flertu, pa se partner ponekad ne oseća sigurno.

Devica

Stidljive i povučene Device teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna što stvarno osećaju. Život s njima može biti težak jer su previše kritične i uvek svemu pronalaze neku manu. Teže za savršenstvom, ali ne shvataju da treba uživati u malim, običnim stvarima. Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem isto može biti vrlo naporna.
Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img