spot_img

Jaka i tvrdoglava, ali nežnog srca! Ovo su 20 osobina svake LAVICE!

Ne kaže se za džabe da je svaka Lavica prava kraljica!

 

Malo je reči kojima se može opisati „savršenstvo“ i vrline u karakteru žena Lavica, pa tako i sami profesionalni astrolozi ovaj znak smatraju najboljim predstavnikom ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti.

Žene „lavice“ su veoma fizički lepe, atraktivne su spoljašnje pojave, samosvesne su i sigurne u sebe, sa otmenim stavom, lepim manirima i „držanjem“ koje dolikuje pravim damama, visoko su obrazovane i uvek „informisane“, pa nije ni čudno što njihova „opšta pojava“magnetski privlači pripadnike suprotnog pola.

Ženske osobe rođene u znaku Lava, karakterno su veoma sposobne, nezavisne, samostalne i samosvesne, i same sebi predstavljaju najbolji oslonac u životu jer ne vole da budu potčinjene ili da u bilo kom smislu budu „slabije“ u odnosu na druge ljude, a posebno u odnosu na muški pol.

Mudrost, inteligencija, obrazovanje i istrajnost, karakteristike su koje žene „lavice“ uvek stavljaju u „prvi plan“. U nastavku pročitajte još 20 njihovih osobina…

 

1. Žena Lav je izuzetno strastvena
Ona ide za onim što želi i voli to svim srcem. Ona u svakoj vezi daje sve od sebe. Ili si sa njom sto posto, ili nikako.

Nastoji da bude uspešna u svemu što radi, i najverovatnije, uspeva.

2. Žena Lav je ona koja vodi
Ako vidite slatkog momka u kafiću i pitate se da li bi trebalo da odete do njega, verovatno niste Lav. Žena Lav se ne pita da li bi trebalo da sledi svoju intuiciju, ona samo ide odmah za njom – i bilo čim drugim što želi.

Jedini način na koji Lav razmišlja je – agresivno. Nema “ako i ali” diskusija.

 

3. Žena Lav govori svoje mišljenje
Lav je neustrašiv i neumoljiv kada je u pitanju situacija da zna – i kaže – šta misli. Ona je tvrdoglava, može vas čak i uplašiti svojom silovitošću.

Međutim, jedno je sigurno: žena Lav bi bila neverovatan advokat.

4. Žena Lav je samouverena
Treba li da kažem više? Ona je prilično besprekorna kada je u pitanju isijavanje samopouzdanja. Biti Lav znači da u toj priči neće biti mesta oklevanju.

Malo je zastrašujuća, posebno kada se najbolje oseća u toj novoj odeći. Nije bitno ko je u blizini ili gde je: kada se oseća dobro, ona se oseća dobro.

 

5. Žena Lav je teatralna
Žena Lav je prilično umetnički tip. Mislim, s obzirom na njene druge karakteristike, bila bi sjajna glumica!

Ona je u kontaktu sa svojim emocijama i uvek traži način da se izrazi. Svet je njena pozornica i svetlost je obasjava.

 

6. Žena Lav je izražajna
Bilo da je na sceni ili ne, komunikacija je izuzetno važna za ženu Lava. Ništa ne ostaje nepriznato ili nerazjašnjeno kada su u pitanju njena osećanja.

Ona će vam reći kako jeste, bilo da je dobro ili loše. Ona želi da znate kako se oseća u svakom trenutku.

7. Žena Lav može biti tvrdoglava
U istaknute kvalitete žene Lava spadaju njeno samopouzdanje i upornost, a ne zaboravimo da je skoro nemoguće odvratiti je od onoga što misli.

Neverovatno je tvrdoglava, i kada se jednom odluči, jednostavno nema povratka.

8. Žena Lav nije posebno diskretna
Žena Lav ne samo da je neustrašiva, već kada jednom krene da uradi nešto, potrebno joj je da svet zna za to. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img