spot_img

STROGA I ODMERENA: Sa ženom DEVICOM nema nepredvidjenih situacija,a evo šta je KRASI !

Žena DEVICA je majstor za organizaciju!

Do 22. septembra traje vladavina Device. Ovaj horoskopski znak, kao i ostalih 11 znakova, prate tačno određene karakteristike, na privatnom, profesionalnom i ljubavnom planu. Poznavaoci astrologije kažu da zbog njenih prednosti svako treba da ima Devicu kraj sebe.

 

Njena suština je analitičnost!

Osobe koje su rođene u znaku Device prepoznaćete lako po fizičkim karakteristikama. Najveći broj pripadnika ovog znaka ima okruglo lice, izražene oči i jagodice. Najčešće je Devica visoka, a ako je pobedi gojaznost, višak kilograma ima na stomaku i na rukama.

 

Devica u nekoliko crta:

  • element- zemlja
  • vladajuća planeta- Merkur
  • srećan broj- 6 i 4
  • omiljena boja- zelena i braon
  • srećni dani- utorak, subota i nedelja
  • cvet- neven
  • kristali- ružičasti kvarc
  • moto- ja analiziram

Device odaje i ponašanje, odmerene su i nimalo sklone ekscentričnim ispadima, kao ni ekscentričnom stilu odevanja. Rezervisane su, zatvorene, pa ponekad deluju i pomalo strogo.

 

To što pripadaju zemljanom znaku, čini ih konzervativnim. Ipak, iza diskretnog ponašanja, krije se velika osetljivost.

A odmerene u postupcima, nisu nimalo odmerene u pružanju pomoći drugima. Zato se za njih kaže da su najbrižniji znak zodijaka.

 

 

 

 

Ključna crta Device jeste njena analitičnost. Nijednu odluku neće donete pre nego što u obzir uzme sve detalje, pažljivo ih odmeri, svaku opciju sagleda iz milion uglova, pa tek onda donese odluku.

 

Analitičnost je njena vrlina, jer Devica zbog svoje obazrivosti, vidi detalje koji drugima promiču. Isto tako sklonost analiziranju može lako da postane mana jer ako u nečemu Devica nema mere, to je svakako promišljanje i predomišljanje. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,754PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img