spot_img

MERKUR OPET KREĆE RETROGRADNO – Za Blizance i Ovnove moguć prekid veze, dok se Škorpiji vraća bivša ljubav!

 

U ovoj godini nažalost još nismo završili sa retrogradnim Merkurom. Naime, ova planeta ponovo se vrti unazad između 22. decembra 2022. i 18. januara 2023. godine! Svi znamo da nam uvek donese haos, pometnju, zaustavi nam ili iskomplikuje brojne ciljeve i planove. 

Ova planeta se najviše odražava na komunikaciju i već sada je vreme da se spremite na brojne izazove koje nam donosi. Iako je početak retrogradnog kretanja zvanično 22. decembra, njegov uticaj osetićemo već deset dana ranije, tačnije – 12. decembra. To je period vladavine Jarca, a to znači da ćemo teže donositi odluke.

Horoskop otkriva šta možete da očekujete:

OVAN

Ako ste rođeni u znaku Ovna, trebalo bi da pripazite na komunikaciju u poslovnom okruženju. Male greške mogu skupo da vas koštaju, zato dobro vodite računa na koji način iznosite svoj stav, zamerke ili želje. Kada je polje ljubavi u pitanju, ovaj period može da donese kraj koji će vam zapravo doneti samo dobro.

BIK

Retrogradni Merkur od 22. decembra 2022. godine na Bikove se odražava u pogledu tehnologije. Ovo se naročito odnosi na sve koji su zaposleni u ovoj sferi. Čuvajte dobro svoje podatke i savet je da dobro pregledate mejlove pre nego što ih pošaljete nadređenima, saradnicima ili važnim ljudima.

BLIZANCI

Blizance će ovaj period pogoditi na emotivnom nivou. Komunikacijske veštine mogu da budu znatno oslabljene i zato može da se desi da drugi ljudi žele kraj emotivnog odnosa. Ipak, dobra vest je da će vam baš to omogućiti da stare rane zarastu, iako će vam delovati da je nemoguće.

RAK

Rakovi mogu da se suoče sa problemima u radu i poslovanju. Savet je da postave jasne granice kada je posao u pitanju, prvenstveno da bi sačuvali svoj razum. Takođe, Rakovi tokom retrogradnog Merkura treba da neguju ljubav ka sebi i da se trude da održe pozitivnu energiju. Nikako ne ulažite novac u nešto tokom ovog perioda.

LAV

Poslednji retrogradni Merkur u Lavovima izaziva stres, jer će imati osećaj da im ništa ne ide od ruke. Planovi mogu da se menjaju ili propadnu u poslednjem trenutku, što će ljude rođene u ovom znaku učiniti prilično frustriranima. Obratite pažnju na troškove, mogu da se udvostruče.

DEVICA

Device su perfekcionisti i detaljisti, a tokom ovog perioda mogu da izgube kontrolu nad ličnim i profesionalnim životom. Nerviraće se zbog kašnjenja gde god da pođu, ali i zbog tuđih problema. Devicama se savetuje da budu strpljive i otvorene za sve sugestije i savete.Nastavak na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img