spot_img

Izaberi jednog GALEBA i saznaj da li te čekaju TEŠKI DANI ili ti galeb nosi OSMEH i BOLJE SUTRA!

Danas smo se odlučili za ovaj test ličnosti u kome su prikazane tri prelepe ptice – tri galeba. Izaberite onog galeba koji vam se najviše sviđa i koji vas privlači i saznajte šta vam galeb nosi.

 

Svaki galeb otkriva jednu važnu stvar u vašoj bliskoj budućnosti. U nastavku teksta možete saznati da li vas čekaju teški dani ili će suze na vašem licu zameniti osmeh.

 

GALEB broj 1:

 

Vi ste jedna veoma mirna i staložena osoba. Ne volite izazove i avanture. Sredina koja najviše vama odgovara je u stvari neka mirna. Vi smatrate da je čovek najsrećniji kada je u krugu svoje porodice. Vama je porodica na prvom mestu i spremni ste da učinite sve za sreću svojih najmilijih. Takođe, ovaj galeb otkriva da ste vi veoma tolerantna i razumna osoba. Spremni ste puno toga da oprostite u životu i to je jedna od vaših najvećih vrlina. Kada je reč o tome šta vam se u budućnosti sprema, vi možete da odahnete.

 

 

Vi ste neko ko je u životu sve radio pošteno i zato nemate čega da se plašite. Život vam neće doneti teške trenutke, već sledi jedan lep period. Vi ste neko ko je do sada imao dovoljno puta loše trenutke i vreme je da se to promeni. Dakle, nema nikakvog razloga za brigu. Jedini savet za vas je da se malo više posvetiti sebi, pa tek onda svojim dragim osobama.

 

GALEB broj 2:

 

Trenutno se nalazite u nekom, može se reći, ružnom periodu, kada nemate volje ni za šta. Vi jednostavno samo živite i čekate da dani prođu. Možda imate osmeh na licu, ali taj osmeh je lažan. Vi vrlo dobro znate da posle kiše uvek dođe Sunce, ali vam se čini da se to kod vas nikada neće desiti. Ne morate da brinete, jer je to normalno. Svakog čoveka s vremena na vreme uhvati melanholija i nikako ne smete da izgubite veru i da posumnjate u to da će doći bolji dani. Vi se samo trenutno nalazite na testu iskušenja.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img