spot_img

ŽENA VODOLIJA – Može SVE PODNETI i nju niko NE MOŽE POBEDITI.

Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – neretko ju je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je žena Vodolija uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne važe i nemoguće ju je „strpati u fioku“ jer je izraziti nekonformista i zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta treba da radi.

Žena Vodolija je dama koja se definitivno izdvaja iz gomile i uvek sledi svoje srce.

Ona je jedna snažna dama koja je uvek u potrazi za novim avanturama i novim ljudima. Ova žena je takođe veoma inteligentna i kreativna, druželjubiva i simpatična. Ona ima divan smisao za empatiju i humor. Što se tiče ljubavi, ona voli da bude žena koju muškarci osvajaju i zato joj je teško da se posveti jednoj osobi. Naravno, i ona je samo živo biće, pa tako i ona ima neke mane.

Pre svega, njeno raspoloženje je često promenljivo i to zbunjuje njene partnere. Srce ove dame je veoma teško osvojiti. Međutim, onaj muškarac koji to uspe može da bude siguran da će kraj sebe imati odanu i vernu ženu. Postoji 10 osobina koje žene Vodolije pokazuju u ljubavi kada su iskreno zaljubljene. U nastavku teksta pročitajte koje su to osobine…

 

 

Žena Vodolija je ZABAVNA KADA JE ZALJUBLJENA!

Žena Vodolija je jako zabavna i simpatična i uvek se trudi da nasmeje svoje partnere. Svojim šarmom može da osvoji gotovo svakog muškarca kojeg poželi. To je jedan od načina na koji ona pokazuje svoju ljubav. Ali takođe moramo reći da žena Vodolija voli muškarce koji umeju da je nasmeju. Ona ne voli dosadu i monotoniju i uvek je u potrazi za zabavom.

Žena Vodolija VOLI DUGE RAZGOVORE U LJUBAVI!

Žena Vodolija je dama koja se u svom osvajanju puno oslanja na svoj intelekt. Ona voli duge razgovore u ljubavi. Voli dugo da komunicira sa svojim partnerima i da razgovara gotovo o svemu. Ukoliko nekoga zavoli spremna je da otvoreno razgovara o bilo čemu. I naravno, daće sve od sebe da dobro upozna i usreći svog partnera.

 

 

Žena Vodolija VOLI DA PLANIRA ZAJEDNIČKA PUTOVANJA!

 

Vodolija nije žena koja je tipična u ispoljavanju ljubavi. Možda neće poželeti da je vodite na romantičnu večeru, ali će svakako poželeti da sa vama planira neko putovanje. Ona je dama koja voli avanture i koja želi dobar provod. Često planira putovanja sa svojim partnerom, na kojima će joj biti zabavno i koja neće zaboraviti. Ona jednostavno želi da njen partner bude i njen najbolji prijatelj, pa tek onda ljubav. Ona veruje da je ljubav upravo to kada se partneri zajedno zabavljaju.

 

 

Žena Vodolija LJUBAV POKAZUJE SVOJIM DELIMA!

Mnoge žene u ljubavi, najviše onda kada su zaslepljene, svoju ljubav pokazuju prvenstveno novcem i skupim poklonima. Ali žena Vodolija nije takva. Ona uvek vodi računa o svojim finansijama i pažljivo njima upravlja. Ona se neće rasipati skupim poklonima, već će svoju ljubav pokazati svojim delima i svojom pažnjom. Ona je pametan investitor i uvek investira u lepa osećanja.

 

 

Žena Vodolija TRAŽI STRPLJIVOG PARTNERA!

Žena Vodolija je dama kojoj je potreban strpljiv partner. To je pre svega zbog toga što vam ona neće otkriti svoja osećanja na prvu loptu. Njoj treba partner koji će neko vreme biti sa njom i koji mora pokazati puno strpljenja pre nego što otkrije njene najdublje emocije. Jednostavno, ona je žena koja nikada prebrzo ne otkriva svoja osećanja, dok ne bude potpuno sigurna u njih.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img