spot_img

Izaberi jednog SLONA i saznaj kada će i tebe stići TVOJA SREĆA koju ZASLUŽUJEŠ!

Verovatno često mislite da ste neko koga sreća obilazi i mrzi.

 

Problemi i poteškoće uvek su bili prisutni na vašem putu, tako da ste se do sada navikli na njih i više niste ni iznenađeni. Znamo, međutim, da biste hteli imati sreću makar samo jednom, da bi vas obradovale neke srećne okolnosti koje ste oduvek želeli da se dogode ili da dođe vreme da vas problemi neko vreme ostave na miru. Vi ne tražite puno, samo tražite da vam neko odozgo vrati ono što ste s vremenom dali i zaslužili. Ovim testom želimo biti ti koji će vam poželeti sreću u budućnosti. Stoga odaberite slona i pročitajte svoju poruku u jednom dahu.

 

 

AKO STE ODABRALI SLONA BROJ 1

 

 

Želimo vam da ostatak svog života živite kao slobodna osoba. Bez uzaludnih strahova, negativnih misli, neopravdane paranoje, mržnje, ljubomore, ponosa, samoživosti, opsednutosti, zabluda protagonizma, privrženosti materijalnim dobrima … bez ikakvog oblika mentalnog, fizičkog i duhovnog ropstva.

 

Ako ga još niste dosegli, nastavite tražiti svoj oblik slobode. Nadamo se da ste u stanju raskinuti svaku vezu koja ograničava vaše postojanje i da možete poleteti prema spokoju. Samo tako ćete naći svoju zasluženu sreću.

 

 

AKO STE ODABRALI SLONA BROJ 2

 

 

Želimo vam da pronađete pravu svrhu svog postojanja. Želimo vam da živite za cilj koji istinski osećate svojim, da svoj život možete personalizovati bez potrebe da budete zadovoljni. Želimo vam, jednog dana, da se osećate potpuno zadovoljnim za svoje dugo putovanje, da ne žalite ni u kakvom obliku i da budete u miru sa sobom. Sigurni smo da ako pažljivo pogledate u sebe i začujete glas svog srca, sve će vam postati jasnije u očima. I tada ćete biti srećni.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img