spot_img

ŽENA RIBA – Mnogi ljudi pokušavaju da je ZGAZE, ali na kraju ona uvek dobije SREĆU koju i ZASLUŽUJE.

Poznate su po tome što idu iz kranjosti u krajnjost. Danas mogu biti zakleti ateisti, a sutra izuzetno religiozni.

Žena Riba ponekad živi u iluzijama, tu je stvorila svoj idealni svet u kojem nema patnje, ni bola. Uglavnom im je potreban neki oslonac u životu, retko koja Žena Riba je samostalna.

Žena RIBA je smirena, odmerena i tiha žena, ali žena koja NIKADA NE ĆUTI kada je NEPRAVDA u pitanju.

Pripadnice lepšeg pola u ovom znaku Zodijaka su žene koje odišu smirenim i suptilnim stavom i pristupom! Ali u jednoj situaciji neće prećutati, niti ostati mirne, a to je onda kada osete nepravdu. One uvek pokazuju svoju dobrotu i pravičnost i veruju u pravdu, iako su mnogo puta bile povređene nepravdom. One veruju da nije uopšte važno koliko nam je napravde naneto u životu, jer smatraju da će doći vreme kada će ”pravda pobediti”. Ribe smatraju da će doći vreme kada će biti nagrađeni svi oni koji su verovali u pravdu, pa samim tim i one.

 

Mnogi veoma često pokušavaju da utiču na žene Ribe, pokušavaju da im objasne da pravda ne postoji, ali sve je to uzaludno, one će uvek verovati u pravdu. I uvek će reagovati na nepravdu, bilo da je neko nanosi njima ili njihovim dragim osobama. Mnogi smatraju da je sve to uzaludno, mnogi smatraju da će napravde i neistina biti uvek, ali ne i žena Riba. Ona će se uvek boriti protiv nepravde, uvek će se boriti da se istina sazna, jer je ona veliki borac za pravdu i istinu. Možda je tiha i povučena na prvi pogled, ali je najglasnija kada se bori protiv nepravde. Ove žene su te koje imaju jasan pravac kojim idu. Pre svega od onih žena su koje ne vole napete i negativne situacije.

Situacije u kojima može da dođe do i više nego neprijatnih scena. To su žene koje smatraju da se sve može rešiti na jedan sasvim miran način. Jer imaju i više nego ubedljiv pristup prema ljudima. Tačno znaju kako treba da postupe u svakoj situaciji. To su žene koje znaju ko su i šta su.

Tačno znaju po čemu su prepoznatljive. I samim tim postavljaju jasan stav kakav žele da imaju u javnosti. Ove žene se nikada ne menjaju ni zbog čega. Prosto, a jednosatvno one su te koje žive život onako kako žele. Koje ne dopuštaju da ih bilo ko pritiska ili ograničava. Ne dopuštaju da ih bilo ko menja na bilo koji način. Jer su žene koje jako dobro znaju da prepoznaju apsolutno svaku situaciju.Nastavak na sledecoj stani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img