spot_img

Žena ŠKORPIJA: Sa njom niko NE MOŽE KAKO HOĆE, već samo onako KAKO ONA ŽELI!

Ona je svoja i drugačija. Žena ŠKORPIJA je pravi unikat. Sa njom niko NE MOŽE KAKO HOĆE, već samo onako KAKO ONA ŽELI!

 

 

Fatalna dama koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim je definitivno žena rođena u znaku Škorpije. Ona je ta koja ostaje primećena gde god da se pojavi. Njen čvrst stav i neodoljiv i pomalo misteriozan pogled ne može ostati neprimećen. Ona je dama koja voli da živi život kako ona želi. Žena rođena u znaku Škorpije nije neko sa kim ćete moći da manipulišete, u to budite sigurni. Ona je žena koja ne dozvoljava laž i manipulaciju. Staje i žestoko se bori protiv iste. Najveća greška je kada neko pomisli da može da upravlja sa ovom damom. Ne, to sigurno ne može! Sa ženom rođenom u znaku Škorpije niko ne može kako hoće, već isključivo kako mu ona dopusti.

 

 

 

Žena koja drži do sebe i koja je u životu naučila da se sama brine o sebi i o svojim potrebama. Ona ne dozvoljava nikome da joj kalja čast i prlja obraz. Zato je spremna pred svakoga da stane i kaže šta ima. Ova dama nema dlake na jeziku. Način komunikacije sa osobom zavisi od toga šta ta osoba budi u njoj. Može biti veoma neprijatna, ali može biti i veoma blaga i draga. Žena rodjena u znaku Škorpije je ta koja izdaju ne prašta. Nikada ne dopustite sebi taj luksuz da se poigrate sa ženom rođenom u znaku Škorpije, jer ćete dobiti neprijatelja. Međutim, verujte nam na reč, nju kao neprijatelja zasigurno ne želite.

 

Ova dama može biti jako surova! Ona za dobro može biti duplo bolja. Ali za zlo može biti troduplo gora. Ona ništa ne zaboravlja i nista ne prašta! Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje generalno gledano su zaista veoma odmerene. One su te koje zaista u svakom mogućem momentu vode računa o svakom svom postupku. Jednostavno, one su te koje nikada ne bi dozvolile sebi da ih emocije ponesu u neku pogrešnu stranu. To je zaista jedna ogromna istina. Zaista imaju jako veliku kontrolu nad sobom i nad svojim životom.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img