Home HOROSKOP RAK – Veoma SAOSEĆAJAN i EMOTIVAN, on je žestoki ZAŠTITNIK voljenih osoba. Odanost i vernost su mu GLAVNI ADUTI!

RAK – Veoma SAOSEĆAJAN i EMOTIVAN, on je žestoki ZAŠTITNIK voljenih osoba. Odanost i vernost su mu GLAVNI ADUTI!

0
RAK – Veoma SAOSEĆAJAN i EMOTIVAN, on je žestoki ZAŠTITNIK voljenih osoba. Odanost i vernost su mu GLAVNI ADUTI!

Horoskopski znak rak je veoma emotivan i osećajan vodeni znak horoskopa. Kada voli daje sve od sebe da to pokaze i dokaze. NIko ne voli kao sto voli rak, jer on ima emocije toliko da je može poklanjati svima u njegovoj blizini. Njemu je odanost i vernost na prvom mestu u životu.

Za njega astrologija kaže da je najodaniji horoskopski znak  sto se tiče emocija. Nikad ne glumi ljubav, kada vas rak zavoli, znajte da vas iskreno i svim srcem voli. Isto to važi i za porodicu i za prijatelje. Za svoje prijatelje je uvek tu u svakom smisli te reči. Njegovi prijatelji to znaju i zato mogu uvek  i u svakom trenutku da se oslone na najodanijeg prijatelja raka. Još jedna karakteristika zbog koje obožavamo Rakove jeste lojalnost. Rakovi su osobe direktno okrenute porodici i prijateljima i uvek će biti tu za njih.

Naći će vremena da saslušaju i pomognu čak i kada su najzauzetiji. Takav pristup nekad ume i možda da guši, ili da deluje kao da se previše mešaju u vaš život, ali s vremenom ćete se navići na prisustvo Raka u svom životu i shvatićete da su oni uvek iskreno i svim srcem za vas u svakom trenutku. Logika im nije jača strana, jer sve što rade, rade na osnovu emocija i intuicije.

Ako se dvoumite i  ne možete da se donesete važnu odluku, pitajte Raka za savet, i dobićete pravi savet direktno iz srce ove brižne osobe. Njihov cilj je da se oni osećaju dobro, isto kao i ljudi i njihovoj okolini. Kad ne uspeju u tome, onda mogu biti promenljivog raspoloženja, ali to je još jedan deo njihovog šarma.

Ono sto moramo     da kazemo da je rak neko ko nikome ne zeli nista  lose    i da je u stanju da prasta vise nego ijedan drugi   znak.

Sve dok ste prema njemu   fer on ce biti mnogo bolji prema vama ali ako mu se zamerite nema sumnje da  ce pokusati da sa vama resi problem.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…