spot_img

Evo kako iskoristiti energiju opozicije Venere i Marsa 01. 12. – Ovo je divan dan za ljubav, podizanje odnosa na novi nivo.

 

Pre Punog Meseca u decembru nas očekuje zanimljiva opozicija na nebu, koja će pokrenuti mušku ali i žensku energiju. Zanimljivo je što se opozicija Venere i Marsa nije dogodila još od 2008. godine, samim tim treba što bolje razumeti i iskoristiti energiju koja će nas pratiti u narednim danima.

Saznajte kako iskoristiti energiju opozicije Venere i Marsa!

 

 

Prvog decembra imamo zanimljiv aspekat na nebu a reč je o opoziciji Marsa kao vladaoca Ovna i generalno muškog principa sa Venerom koja vlada skladom i elegancijom, ženskim principam i Vagom. Susret ova dva potpuno različita temperamenta a tako neopohodna jedna drugom delovaće eksplozivno na naše živote, probudiće pritajene strasti kako u ljubavnim odnosima tako i u poslu!

Trenutno je Marsa retrograde i putuje sazvežđem Blizanaca a Venera se nalazi u Strelcu, što čini jednu nonšalantnu i inspirativnu poziciju. Globalno gledano ovakvi aspekti imaju za cilj da nas podsete šta su prave vrednosti i koliko je iskrena i čista ljubav neopohodna ovom svetu.

Kako opozicija Venere i Marsa deluje na ljubavnom planu?

Kada gledamo u nazad kroz 2022. godinu čini se da su nas planetarni aspekti pripremali za sam kraj godine, kada će usled Venere u Strelcu i Marsa u Blizancima naše komunikacijske veštine biti na ispitu. Komunikacija je osnov koji pokreće ovaj svet i međuljudske odnose i evo prave prilike da popravite svoju komunikaciju sa partnerom, probudite strast u vezi i iskažete sebe.

Istina je da Venera čezne za lepotom, nežnošću ali kada je ona u Strelcu konstantno je u pokretu, želi da napreduje, život shvata kao igru dobrog i lošeg ali je i nestrpljiva kao dete. Sa druge strane Mars u Blizancima želi da razgovara o budućnosti, životnim temama donese krucijalne odluke koje Venera u Strelcu olako shvata. Komunikacija samim tim može biti otežana, nećete razumeti partnera i možete doživeti burne svađe. Opozicije ne donose trajne raskide, zapravo one unose more strasti u odnos sa partnerom a na vama je da ovu energiju kanališete.

U   svakom slučaju opozicija Venere i Marsa produbiće partnerski odnos kroz komunikaciju, mnogi će shvatiti da se svađaju uzalud je zapravo isto misle samo drugačije izražavaju svoje želje. Sve što treba da uradimo je da stanemo, udahnemo i postavimo direktna pitanja ali nas Mars pokreće, moramo biti aktivni i mnogi će ulaziti u konflikt bez potrebe.

Konflikte situacije će vam doneti nemir ali samo na kratko, zapravo će magična Venera pokrenuti strast u vašoj vezi i na neki način je osvežiti. Pozitivnu promenu će nakon 10.12. osetiti ljudi koji su dugi niz godina u braku ili vezi. Koliko god vam izgledalo napeto zapravo ima nade za vašu vezu, nemojte se voditi iracionalnim mislima iz filmova i serija ‘’da je sa osobom koja nas voli uvek sve mirno, da nema rasprava, loše energije i bilo kakvih kriza,, . Ukoliko uhvatite sebe u maštanju ili vam se neko drugi učiniti boljom opcijom u narednim danima će vam se pokazati da su vaše misli daleko od realnosti.

Sada vam je jasno da ovakvi aspekti u naš život unose koketnost, mnogi će uživati u neobaveznom flertu. Opozicija Marsa i Venere ne trpi skrivene veze, generalno tajne tako da se mogu raspasti ljubavni trouglovi.

Kako opozicija Venere i Marsa u naš život unosi veliku dozu strasti ovo nije najbolja nedelja za ulazak u vezu. Neće nas voditi racio već čežnja za ljubavlju, želja da napokon pronađemo onu ili onog pravog tako da možemo biti skloni idealizaciji. Jasno je da nam to u život može dovesti toksične partnere i pokvariti novogodišnju čaroliju.

Kako iskoristiti energiju opozicije Venere i Marsa za poslovne aktivnosti?

Mlad Mesec u Strelcu doneo nam je povoljne poslovne aspekta ali opizicija Venere i Marsa pred nas postavlja nove poslovne izazove, iskušavajući nas. Nemamo mnogo vremena za radovanje ako smo počeli sa novim poslovnim projektima, savet astrologa je da se ne opuštate već završite obaveze na vreme. Venera teži luksuzu, želi da ugodi sebi i ljudima oko sebe ali je Mars tu da vas podseti da ne smete odustati od svog cilja. Zato ako zapostavite određene poslovne aktivnosti možete očekivati konflikte situacije sa nadređenima.

Na neki način vas u poslu opozicija o kojoj govorimo podseća koliko je važno ostati predan i radan, ali i održati produktivne životne navike i misliti na sebe i svoju porodicu. Da i sami znamo koliko je teško, ali je to život kakvom težimo!

Poslovna poruka u narednom periodu bila bi bori se za sebe kroz rad ili manje priče više rada. Na vama je da pokažete svoju pravu vrednost i komunikacijske veštine.

Dobar je period za pokretanje poslova u inostranstvu, generalno za putovanja u inostranstvo. Ukoliko očekujete novu poslovnu priliku ona vam se može ukazati ali vi morate ostati pribrani kada su razgovori za posao u pitanju i sigurni u sebe. Nemojte dozvoliti da vas ponese treba i nesigurnost!

Kako iskoristiti energiju opozicije Venere i Marsa za lični razvoj i napredak?

Opozicija Venere i Marsa staviće fokus na komunikaciju, na odnose sa ljudima tako da nećemo imati mnogo vremena za opuštanje i rad na sebi. Na vama je da predstavite svoje komunikacione veštine, kako ne bi upali u toksične odnose koji će narušiti imunitet usled svađa. Ukoliko osetite napetost u narednim danima i beznadežnost ostanite strpljivi, odmorite se i stavite fokus na svoje telo. Vežbe disanja mogu biti od koristi kako bi se smili!

Moramo prihvatiti da je život sačinjen od dobrih i loših trenutaka, da nikako nije ravna linija. Na nama je da ojačamo sebe tako da se ne slomimo pred izazovima, ojačamo komunikacijske veštine i zalažemo se za svoje ciljeve.

Možete vi to!

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img