spot_img

ŽENA ŠKORPIJA – Ova DAMA se teško ZABORAVLJA. Njen magnetni i misteriozni šarm je jedinstven – lako ulazi u svako srce!

 

Škorpija je vatreni znak koji zna kako da ostvari svoje ambicije. Ona moće biti savršen prijatelj i najtež nepriajtelj – spremna je da vam veruje i pruži šansu, ali ako je povredite i prokockate njeno poverenje, odmah će uspostaviti distancu.

Budući da je fokusirana na uspeh, Škorpija vidi samo nagradu koja ga čeka na kraju puta. Fokusirana je na ono što želi i neće se zaustaviti ni pred čim da to dobije. Ako se Škorpija zaljubila, ona je nepokolebljiva u svojoj privrženosti i ljubavi zauvek. Njena naklonost je neverovatna, ljubav bezuslovna, spremna je da ostane uz vas i u dobrim i u teškim vremenima.

Škorpiji nije lako da se zaljubi, ali kada se zaljubi, možete biti sigurni da je vaše ime urezano u njeno srce. Svako obećanje koje je dala je namera koja će se uskoro ostvariti. Kada vas Škorpija voli, ona ne krije svoja osećanja i neće vas obmanuti zbunjujućim postupcima. Ona će biti prisutan u svakom aspektu vašeg života – vočeće vas iskreno, bez igrica, manipulacija, pretvaranja.

Možete biti sigurni da vas Škorpija nikada neće izdati. Izuzetno je iskrena u svojim osećanjima, a kada vas zavoli, sigurno ćete znati za to. Škorpija ne gubi vreme na neobavezne veze, ona želi ljubav kojoj može da se posveti i na njoj raste. Nikada ne obećava ono što ne može da ispuni, ali sigurno je da u svaki odnos puno ulaže.

Odnosi sa njom nisu laki. Testira vaše strpljenje, testira vaše granice, ruši zidove i razoružava vas, zna vaše slabe tačke, poznaje vaše srce. Neće prestati da ulaže napore dok se ne otvorite i ne budete joj poptuno pripadali. Voleti Škorpiju nije za one koji nisu spremni da se prepuste. Međutim, postoji nešto u tome što vas tera da rizikujete. Njen magnetni i misteriozni šarm je jedinstven, i koliko god se trudili, ne možete ga zaboraviti.

Njena ljubav je večna, ona je iznad okolnosti. Škorpija samo želi da vas učini svojim i da se čvrsto drži za vas šta god da se desi. Ali, važno je da joj pokažete da ste spremni da se borite za nju, da ulažete u vaš odnos i zajedno dosegnete nove visine.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img