spot_img

VODOLIJA – Nikada ne čini LOŠE STVARI, ali ih nikada i NE OPRAŠTA. Veliki je BORAC ZA LJUBAV ali ako joj slomite SRCE ZABORAVIĆE DA POSTOJITE!

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima.

Visoko intelektualan, ovo je znak vatrene nezavisnosti iz koje proizilazi intuicija praćena logikom. Oba tipa ličnosti veoma su sposobni da vide, bez predrasuda, obe strane, što ih čini osobama koje odlično rešavaju probleme.

Iako su veoma prilagođeni energiji koja ih okružuje, vodolije imaju duboku potrebu da budu neko vreme sami i daleko od svega kako bi obnovili energiju. Ključna reč za ovaj znak je “mašta”. Osobe rođene u znaku vodolije mogu da vide svet pun mogućnosti iako se čini da ih nema.

Vodolije su toliko posebne. Njih je veoma teško opisati, teško ih je upoznati, ali i razumeti. Ako se pitate zašto je to tako, evo i objašnjenja. Dakle, Vodolije su osobe koje veoma često nose masku na svom licu.

Mnogi misle da su hladne i da su loši ljudi, ali to je zapravo daleko od istine. One pre svega imaju veliko i čisto srce i jako su dobre osobe. Nastoje da svima u životu pomognu, na bilo koji način.

Zbog svoje dobrote veoma često ispadnu naivne i to im često stvara probleme u životu i zato možete videti masku na njihovom licu. I možete ih često sresti da glume da su hladne i da ne vole nikoga.

Međutim, prava istina je da su one dosta drugačije i da se razlikuju od svih. Vodolija je neko ko zaista ume da voli do ludila i ko ume da bude najveći prijatelj. Međutim, ona često može da bude i opasan neprijatelji, jer svima vraća istom merom.

Nikad u životu nikoga prva neće napasti, ni povrediti i gleda da prema svima bude fer, ali ako shvati da neko pokušava da se igra sa njom onda je Vodolija spremna da mu pokaže svoje drugo lice i koliko je opasna.

U takvim situacijama ona nikada ne deluje naivno i ume vrlo dobro da se brani. U životu joj je najbitnije da kraj sebe ima prave ljude, koji je cene i poštuju. Njoj je porodica na prvom mestu. Ona je jedini znak Zodijaka koji nikada ne diže ruke od ljubavi. Ako se zaljubi, spremna je da se za tu ljubav bori, čak i u poznim godinama.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img