spot_img

Žena ŠKORPIJA: Ona NE LAŽE, niti prašta LAŽI, pamti sve i OSVETNICA je za svaku NEPRAVEDNO nanesenu BOL!

Žene Škorpije su poznate po svojoj posesivnosti i ljubomori, ali, s druge strane, i po svojoj vrlo izraženoj odanosti. Imaju odlično pamćenje i zato mogu da budu zauvek kivne na nekog ko ih je povredio.

 

 

Škorpije nikad ne praštaju i ne zaboravljaju, čak su spremne i na osvetu. S druge strane, takođe pamte ljubaznosti i uzvraćaju. Bilo kojim ljubaznim gestom stičete poverenje i poštovanje kod žene Škorpije, što je za nju od velike važnosti u vezama, bilo ljubavnim ili nekim drugim. Najbolje je da budete iskreni prema ženi u znaku Škorpije i zauzvrat ćete imati sjajnog prijatelja kog nikada nećete zaboraviti, kome možete da verujete i koji vam neće davati lažna obećanja. Žena Škorpija je neko na koga zaista treba da obratite pažnju, pre svega u smislu kako ćete se postaviti prema njoj. Naime, ova dama je neko ko vam može svoju dušu dati, ali vam isto tako može dušu i uzeti. Zato uvek pazite kako se ponašate i budite pažljivi sa ovom opasnicom.

 

Ona može da vas voli do ludila, ali isto tako može da vas precrta za jedan minut. Možda bi neki rekli da je ona na neki način i teška žena, ali ona samo ima svoj stav i karakter i nikada se neće promeniti. Možemo takođe reći da je ova žena u mnogim situacijama jača od većine muškaraca i zbog toga mnogi muškarci imaju strah od ove dame. Nju jednostavno nije lako pratiti, niti ju je lako razumeti. Ona nikada ne odustaje od onoga što želi i možemo reći da je dama koja zaista ima petlju. U životu vrlo često tera po svome i spremna je da ostvari svaki svoj cilj i to sa svoje dve ruke. Ona jednostavno ima stav i ponašanje i petlju da sve učini i da sve pokuša. Ona je neko ko će bez oklevanja reći ono što misli i nikada neće da prećuti nikome, pa čak i da je ta istina skupo košta. Ona ne ume nikome da bude lažni prijatelj i da se ljudima ulizuje laskanjem. Kod nje važi ono pravilo „što na um – to na drum“ i to se nikada neće promeniti. Od svojih prijatelja takođe zahteva surovu iskrenost i smatra da je bolje imati jednog iskrenog nego deset lažnih prijatelja.

 

Ono što joj je u životu bitno jeste da ima porodicu i podršku. Kada je voljena, nema toga što ova žena ne može da učini i da ostvari. Da bi je neko imao kraj sebe u svom životu zaista mora puno da se bori za nju. Ona nije žena koju ćete lako dobiti i osvojiti i ona ne pada na poklone, novac i laži. Ona jednostavno ne želi ničiji novac i ne želi od nikoga da zavisi. Sposobna je žena koja ume za sve da se izbori svojim radom i sebi sve da obezbedi. Ona jednostavno sme sve ono što druge žene ne smeju i to je čini posebnom. Muškarac koji oseti samo jednom ljubav i nežnost koju ovu žena pruža, nikada neće moći da je zaboravi.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img