-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Hrabar, odlučan, pun entuzijazma i pozitivne energije… OVAN je ROĐENI POBEDNIK!

Objektivni i brzi, snažni porivi, egoistični… Strasni, raspaljeni i vatreni. Nisu posebno taktični. Ljubavna osećanja i porivi – vrlo snažni. Ovnovi su entuzijasti u ljubavi, kada se zaljube, partner za njih predstavlja centar sveta. Svaka nova ljubav za Ovnove je divna kao i prva, počinju je sa istim žarom.

 

 

Njihove vrline su: poštenje, čast, disciplinovanost, idealizam. Impulsivni su, ali zahvalni ako im se oprosti greh učinjen u besu. Ponositi su, odlučni i hrabri. Ne boje se opasnosti, te među njima može biti i heroja.

 

 

Ovan je stvoren za karijeru i novac…

 

 

Ovo je oblast u kojoj ovan sija najsjajnije. Radno okruženje je savršen prostor za, ambicioznog, kreativnog i često vođenog potrebom da bude što bolji, ovna. Rođeni lider, uvek će radije izdavati porudžbine, nego ih primati. Odlična sposobnost predviđanja omogućuje ovnu da uvek bude korak ispred i da postavi stvari na svoje mesto. Sve što ovan treba da uradi je da prati svoj odabrani put. Kada je suočen sa izazovom, ovan će brzo proceniti situaciju i doći do rešenja. Konkurencija mu ne smeta, samo ga podstiče da sija još sjajnije.

 

Ovnovi zaista koračaju kroz život po svojim planovima i uvek će im to biti primarna stvar. Najbolju karijeru mogu da ostvare kao agenti prodaje, trgovci, menadžeri, dirigenti i vlasnici preduzeća. Iako je mudar da štedi za crne dane, to baš i nije čest slučaj. Razlog za to je što uživa u trošenju novca na kupovinu, kockanje i trgovinu. Živi u realnom vremenu i nije fokusiran na budućnost, njegova filozofija je da treba živeti za trenutak. Nestašica novca za ovna je retkost, zato što voli da radi, ipak može se desiti da ga potroši u rekordnom vremenu. U jednu stvar ipak možete da budete sigurni, a to je da će uživati u svemu tome.

 

 

Bilo koja situacija koja zahteva akciju, suočavanje sa problemom, konkurencija i sloboda izbora. Kao pojedinac ovan je produktivniji u akciji napolju nego kod kuće.

Znate onu upornu, ambicioznu devojku koja tera svoje, ide glavom kroz zid i nema dlake na jeziku – to je žena ovan. Jedna od njenih glavnih karakteristika je tvrdoglavost. U zavisnosti od toga kako kanališe tu energiju, to može prednost ili mana. Uglavnom, ovnovi znaju to da upotrebe u svoju korist.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img