Home HOROSKOP ŽENA OVAN – Može vam dati SRCE NA DLANU, ali ako je POVREDITE njenom se povratku NE NADAJTE!

ŽENA OVAN – Može vam dati SRCE NA DLANU, ali ako je POVREDITE njenom se povratku NE NADAJTE!

0
ŽENA OVAN – Može vam dati SRCE NA DLANU, ali ako je POVREDITE njenom se povratku NE NADAJTE!

Čak i da se ceo svet raspada, ona nikada neće kukati i očajavati, već će nastojati da se bori za ono što želi. Onda kada deluje da je sve izgubljeno, ova snažna dama će naći način da se izbori za sebe. Sposobna je uvek da nađe izlaz iz svake moguće situacije i to je ono što je najbolje od svega kada je ova žena u pitanju. Neovisno da li se radi o poslu ili emocijama, ova žena je u stanju da da sve od sebe da usreći ljude koje voli.

Ona ništa ne sakriva. Što misli to i kaže. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!

One su uporne, jake, lepe i… zapravo vrlo nežne u ljubavi.

Ako je verovati teoriji da se muškarci plaše pametnih i uspešnih žena, onda je sasvim logično što zaziru od pripadnica lepšeg pola rođenih u znaku Ovna.

Glavna karakteristika ovog znaka je upornost. Kad nešto zacrtaju, žene rođene u ovom znaku ne odustaju! Za njih često kažu i da poseduju „mušku energiju“, što se donekle vidi i po tome što se ne libe da se prihvate poslova za koje se obično smatra da su rezervisani za jači pol.

Neretko su i fizički vrlo privlačne, ženstvene, ali snaga volje je to što im „pravi problem“ kad je reč o romantičnim vezama. Imaju i tu crtu da „sve znaju najbolje“, zbog čega je mali broj partnera koji mogu da istrpe njihovu dominaciju.

Većina muškaraca se pored njih oseća „nedoraslo“ i „nepotrebno“ što je razlog da se sklanjaju od ovih žena. Na žalost, jer su dame u znaku Ovna zapravo vrlo privržene supruge i devojke.

Zbog svog muškarca su spremne sve da učine, postaju „mekše od pamuka“ kada su u sigurne u ljubav partnera. Spremne su na velike žrtve samo kako bi njemu ugodile. Zato i vrede svakog truda i strpljenja.

Ali… Sve ovo ovaži pod uslovom da ih ni u jednom trenutku, ali ni najmanje, ne omalovažavate ili prihvatate „zdravo za gotovo“. Tada ćete spoznati svu snagu njihovog gneva. Nastavak na sledecoj strani…