spot_img

Žena ŠKORPIJA: Ona je MOĆNA DAMA koja u sebi ima ISTRAJNOST i SNAGU na kojoj bi joj mnogi POZAVIDELI!

Ona je moćna dama koja može sve kada hoće! Žena rođena u znaku Škorpije je dama koja u ovom surovom svetu odlično zna da se snađe. Kormilo svog života čvrsto drži u svojim rukama i vešto se bori sa svim nedaćama i problemima koje život baca na njen put.

 

Ova dama je jedna zaista moćna žena koja u sebi ima istrajnost i snagu na kojoj bi mogli mnogi da joj zavide. Tamo gde bi mnogi odustali ona ide dalje. Tamo gde drugi gube snagu ona nastavlja punim tempom. Kada žena Škorpija nešto želi, ne može niko da je zaustavi. Ona je ta koja kada nešto hoće to će sigurno i postići. Njena snaga je njen pokretač. Njena inteligencija joj pomaže da se sa svim nedaćama izbori na pravi način. Mnogi su više puta potcenili ovu damu. Mnogi su mislila da neće izdržati više puta. Mnogi su bili sigurno da će ona odustati. Medutim, ona im je dokazala da se žena Škorpija nikada ne potcenjuje.

 

 

Ona je snaga i moć, ona je neukrotiva dama koja zna kako da se izbori za svoje. Ona je ta koju život nije štedeo i morala je da nauči da bude jaka i uporna da bi uspela. Imala je mnogo prepreka. Život ju je u nekim momentima lomio, ali ona je uvek ustajala sve jača i koračala dalje. Zbog svega ovoga ova dama je veoma rano sazrela i sada nosi dosta iskustva i mudrosti sa sobom. Ova dama uglavnom uči iz svojih iskustava. Nikada nije učila iz tuđih, jer smatra da smo svi drugačiji i svi različito gledamo na neke situacije. Ne podnosi manipulacije i one ne prolaze kod nje. Prosto ima izražen instinkt koji joj omogućava da prepozna manipulatore i lažove. Njih se kloni i čuva.

 

 

 

Oni žele da je slome i da je vide na dnu. Žele da joj unište uspehe. Žele da je sputaju u borbi za ciljeve. Oni žele da je vide poraženu i slomljenu. Voleli bi da joj unište želju za uspehom i tako zadovolje svoju sujetu. Ali nije to tako lako. Zar misle da će to ova žena dozvoliti? Ne, neće! Nikako nemojte u bilo kom smislu te reči da pokušavate da ih sputavate sa njihovom putu. Jer pre svega to nema šanse da može da se desi. Zaista nikada ne treba u bilo kom smislu te reči da ovo i pokušavate. Tako da zaista u mnogim situacijama treba da se ponašate na način koji je adekvatan prema njima. Jednostavno njih morate prihvatiti baš ovakve kakve jesu i to je jedina prihvatljiva stvar. To je žena koja ima jasne stavove i principe. Žena koja po svaku cenu forsira potpuno iskren i otvoren odnos.

 

 

Odnos koji je pre svega utemeljen na poštovanju i razumevanju. Odnos u kojem ona nikada neće posumnjate i osećanja i namere voljene osobe. Jer to je svakako žena koja se jako teško prepušta nekome. I onda kada to uradi želi da bude ono što jeste. Želi da bez ikakvog razmišljanja može da deluje. Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su žene koje zaista su veoma odane. I to je nešto što njih u mnogome veliča kao osobe. Ljubav igra veliku ulogu u životu žena rođenih u ovom znaku Zodijaka. Kada vole, one to čine iskreno i bez ikakvih taktičkih nadmudrivanja.

 

 

Sve ostalo im je strano i zbog toga su često ljubomorne. Veoma su sebične, skoro surove, i stalno traže potvrdu ljubavi i poverenja. Kada poklone svoje srce, onda su u ljubavi i braku verne, ali i ljubomorne i nepoverljive. Muškarci rođeni u znaku Raka, Riba i Škorpije mogu im učiniti život lepšim.

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img