spot_img

ŠKORPIJE: Sve u životu su POSTIGLE svojim TRUDOM i RADOM i zato pred BOGOM ponosno stoje!

Do svoje sreće u životu uvek dolazi borbom, trudom i radom. Najviše veruje samoj sebi. Oslanja se isključivo na vlastite snage i vlastita iskustva.

 

 

Ona ne preza ni od čega, neverovatno je hrabra i spremna na sve da bi došla do svoga cilja. Međutim, nikada ništa neće dobiti na nepošten način. Ona je sve u životu postigla sa svojih deset prstiju. Ona uvek može i sve sme, ali ona nikada ne gazi svoje poštenje i svoj karakter. Škorpija je čovek koji mirno spava i svakoga može da pogleda u oči. Škorpija je ponosna, odlučna i hrabra i ne boji se nikakvih problema, niti prepreka.

 

 

U sebi nosi jednu dozu impulsivnosti i tvrdoglavosti, ali u njenom srcu ipak najviše ime časti i poštenja.

 

 

Ume da se bori za svoje želje i ciljeve i spremna je da ide čak i glavom kroz zid da bi došla do svoga cilja. Uvek je spremna da juriša napred, ali nikada neće gaziti druge ljude da bi došla do svoga cilja. Ona je veliki borac i sposobna je za velika dela. Ona može da postigne uspeh svuda gde se traži rizik i hrabrost. U životu je sve stekla svojim radom i to poštenim. Ovi ljudi su vredni i sposobni. Ponosni su što su pravi prvaci u mnogim segmentima života.

 

 

Škorpija do svoje sreće u životu uvek dolazi borbom, trudom i radom.

 

 

Uvek želi pobedu i ne prihvata poraze. Stalno ima velika očekivanja, ponekad i nerealna, ali sve čini da bi si ostvarila zacrtano. Uz toliko borbe u životu potrebno je i dosta sreće. Škorpije sreću izazivaju pa je često i imaju. Sreća im je često potrebna u poslu, ali i u ljubavi. Žele uvek najbolje pa to često i dobiju potpuno zasluženo. Škorpija najviše veruje samo sebi. Oslanja se isključivo na vlastite snage i vlastita iskustva. To pokazuje koliko je Škorpija jaka kao osoba. Pravi pobednički mentalitet se krije u Škorpiji, puno takmičarskog duha i želje za dokazivanjem. Škorpije su osobe o kojima se uvek priča. Glavna su tema gde god se nalazili. Ne žele se uvek svideti svima.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img