16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

Žena ŠKORPIJA -MUDRA ali MISTEROZNA! Odlično čita ljude i ono što kaže UVEK I MISLI!

Žena ŠKORPIJA je zaista miseriozna ali jako iskrena i pravična osoba.  Ne voli pasivne ljude i najviše od svega mrzi neiskrenost. Jako teško opraštaju loše stvari i možemo reći da su prava zlopamtila. Više od svega vole iskrenost, otvorenost i sami su takvi. Govore ono što misle, a intuicija im je gotovo genijalna. Veruju instinktima i jako dobro „čitaju ljude“. Oni ne daju komplimente olako, već samo ako zaista pohvalno misle o nečemu. Oni nisu od onih koji će se tek tako izgrliti i izljubiti sa ljudima na ulici. Njima takvi gestovi nisu univerzalan pozdrav, već rezervisani za posebne ljude.
Kažu da je prava “opasna žena”. Neki je se boje, jer vjeruju da je njena žaoka prilično bolna. Neki kažu, gdje ona stane – tu trave ne raste. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija. Jednom kada je upoznate, shvati ćete koliko je ona zapravo žena vredna divljenja.
Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpiona. Ništa joj ne može pomjeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čovjeku kojeg voli, ona savršeno dobro zna u kojoj toaki leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slijepo možete vjerovati. To je zbog toga što ona nije neko ko veruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži!
Škorpija je veoma direktna.
Odvažna i hrabra, Škorpija se ničega ne kloni, a najmanje teškog posla. Teškoće je ne mogu uplaštiti. Ima veoma jaku volju.
Iako spolja izgleda kao veoma surova i kruta osoba, iznutra je, u stvari, veoma nežna i pažljiva. Veoma voli da se brine o drugima. Škorpija veruje i traži iskrenost u svim odnosima. Njena osećanja su dugotrajna i duboka.
Škorpija je osoba koja ne odstupa od svojih principa, ma šta da se desi. Nastavak na sledecoj strani

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!