spot_img

Žena ŠKORPIJA: Ona svoj život živi onako KAKO ONA ŽELI i nikome se NE PRAVDA!

U znaku Škorpije su sve one žene koje su rođene između 21. oktobra i 20. novemra. To je vodeni znak. Vladalac Škropije horoskopskog znaka je planeta Pluton. Pluton je simbol misterije, skrivenosti, magnetizma i privlačnosti. I sve ovo je na neki način žena Škopija.

 

Škorpija je jedna zaista dominantna dama Zodijaka. Ona je izuzetno snažne žena, koja vlada veoma dobro sobom i svojim željama. Ona jednostavno živi život punim plućima i vrlo dobro zna šta želi. Izuzetno je habra i sposobna žena i sposobna je da ostvari sve svoje želje i ciljeve. Ova žena se ne plaši gotovo nikoga i ničega. Ona je samosvesna i samostalna i ne dozvoljava nikome da se meša u njen život. Nikada ne pokušavajte ovu damu da spustite na zemlju i nikada je ne ispitujte gde je bila i šta je radila, jer ona vam to neće dozvoliti. Taj odgovor od nje sigurno nećete dobiti. Žena Škorpija je, moramo reći, i najmisterioznija i najseksipilnija žena Zodijaka. Ona je veoma privlačna i lepa. Ona je takođe veoma pametna žena i uvek zna da postavi pravo pitanje i na to dobije odgovor.

 

Međutim, odgovor od nje o tome gde je bila i šta je radila – nikada nećete dobiti! Moramo dodati da je ova žena neverovatna kada je pokrene ljubav. Ona voli predano i strastveno. Ako je sigurna u ljubav svog partnera njena ljubav će biti večna i biće izuzetno odana. Ova dama je veoma atraktivna, što uvek privlači pažnju drugih ljudi. Mnogi ljudi se često pitaju gde ona to ide i šta radi i zašto je uvek tako misteriozna, međutim nikada odgovor na ta pitanja neće dobiti. Takođe moramo dodati da je žena Škorpija izuzetno odan drug, ali i pored toga nikada neće dozvoliti svojim prijateljima da joj nameću svoje mišljenje i rešavaju njene probleme. Ona vrlo dobro zna gde joj je mesto i gde je krenula i ne treba joj nikakav savetnik. Ona je jedna jaka i iskrena žena, koja ume da se izbori sa svim i svačim. Moramo napomenuti da ova dama uvek govori istinu i samo istinu.

 

Ona je jednostavno nepokolebljiva i dovoljna je samoj sebi za mnoga postignuća. Ove žene su veoma uspešne u svemu onome što rade, naročito kada dođu na neku vodeću funkcijeu. Ove žene su inovativne i sa sobom nose određenu moć transformacije i zato se snalaze u svakoj mogućoj situaciji. Veoma su prilagodljive i u svakoj situaciji pronađu rešenje i dočekaju se na noge. Što se tiče ljubavi i tu mogu da budu jako fleksibilne i puno toga da oproste, naročito ako su zaljubljene. Međutim, ono što nikada neće oprostiti jeste prevara. Ukoliko vas ona zavoli, možete da se opustite, jer ta ljubav je bezgranična i teško se ruši. Ukoliko se nalazi u emotivnoj vezi u kojoj oseća nestabilnost i nepoštovanje, zaista ume da se pretvori u pravu zver. Kada je ova žena razočarana, može da postane čak i osvetoljubiva. Ove žene nisu mnogo zahtevne, ali morate pokazati da ste zadovoljni što ih imate pored sebe i da vam ni jedna druga žena ne treba.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img