spot_img

Kakve tipove PARFEMA i MIRISA vole horoskopski znaci – Bikovi JAKE NOTE, Vage MENJAJU!

 

Ukoliko birate parfem za prijatelja, evo kako ćete najlakše izabrati prema horoskopskom znaku.

Ovan

Ovnovi odišu  snagom i bitno ima je da miris otkriva njihov karakter. Njima ne pristaju sladunjave mirisne note već jaki i odvažni perfemi. Oni koji ostavljaju utisak isto kao i Ovan kada se pojavi u prostoriji. Jako im je bitno kako izgleda i sama bočica parfema.

Bik

Bik sam po sebi ne voli da privlači pažnju i isto tako bira i mirise. NJima nije bitno da miris bude jak, upečatljiv, već da na prvom mestu bude kvalitetan i da bude nenametljiv. Smatarju da baš ta nenametljivost istče njihovu  jačinu.

Blizanci

Oni su komunaikativni i energični. Kako su stalno u pokretu i ne drži ih mesto potrebanim je parfem koji može da isprati tempo njihovog života. Parfem treba da bude praktičan, postojan i da se umereno oseća.

Rak

Oni su najemotivniji horoskopski znak i nih pokreće ljubav takođe i mirisi. Umeju da deluju tajanstveno i zatvoreno i po toj osnovi biraju parfeme. Bitno ima je da parfem ima takvu misrisnu notu koja oslikava njihovu tananu dušu.

Lav

To je najosecajniji  horoskopski zanak. Pored te osobine karse ga ambicioznost, jačina i jaka energija. Po to izboru biraju i parfeme. To su jaki dominantni parfemi koji moraju da ostavljaju utisak i da se dugo pamte. Kao i Ovnu jako im je bitno kako izgleda bočica i da je luksuzno upakovana. Vole nove parfeme jer vole da mirišu kako niko ne miriše.

Devica

To je svakako specifičan znak. Oni su prefekcionisti i sa istančanim umusom i mirisom. NJihov mozak savršeno radi i vole preciznosz, sistematičnost i odmerenost. Tako i biraju parfeme. Nije im bitna cena niti marka parfema. On jednostavno mora da bude specifičan i originalan kakve su i one. Njih privlače mirisi cveća, voća i cimeta.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img