spot_img

ŽENA RAK-Spremna je da pruži ljubav svakom, bilo da se radi o porodici ili prijateljima . Veoma je emotivna i osetljiva duša.

Uprkos preteranoj emotivnosti i ranjivosti, ako je život surov prema njoj, postaje jaka kao stena, ni sama ne zna odakle joj toliko hrabrosti da ide napred i ruši sve prepreke pred sobom.

Žena Rak je simbol mesečine. Njena duša je urođeno povezana sa misterijama i magijom svetleće kugle koja vlada plimom i osekom.
Njen vladajući element je voda, što objašnjava njenu duboko povezanu intuiciju i njen prirodan način da bude u dodiru sa svojim emocijama. Zato ne čudi da je žena u znaku Raka toliko emotivna!

Dama Rak u početku može biti pomalo neraspoložena i uzdržana, ali kada steknete njeno poverenje i naterate je da se zagreje za vas, biće vaš verni pratilac za ceo život. Međutim, ako se izneveri njeno poverenje, trajno će prekinuti kontakt i nikada više neće izgovoriti vaše ime.

Rak je moćan i jak četvrti znak Zodijaka elementa vode, kardinalne kvalitete po polaritetu negativan i ženski znak. Promjenljive je prirode i ključna riječ mu je: Ja osjećam. S Rakom vlada Mjesec pa odatle i njihove česte promjene raspoloženja, tako i on predstavlja noć, dok Sunce i znak Lava predstavljaju dan. Mitološki Rak se vezuje uz sposobnost reprodukcije.

Pozitivne osobine pripadnika ovog znaka da su veoma pažljivi, osjećajni, vidoviti, maštoviti nastoje biti dobar roditelj koji iznad svega vole djecu, dobri i ljubazni domaćini, imaju naglašeno rodoljublje, oštroumni su i štedljivi, dobri prijatelji koji su uvijek spremni pomoći, dok su im mane preosjetljivost, nestabilnost.

Često skloni promjenama raspoloženja za koju su uzrok njihova hipersenzibilnost, autodestruktivni i melankolični, zlopamtila su i često neiskreni, a slijepi su na svoje pogreške. Savjet je da razvijaju samopouzdanje i emocionalnu stabilnost, a da izbjegavaju izazivački stav, potištenost i prejedanje. Nastavak na sedecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img