Savršena moć prekrivanja,pokriva sve nedostatke ,probajte VICHY DERMABLEND 3D CORRECTION tečni puder

0
715

OPIS PROIZVODA

Prijatna tekstura za masnu kožu i kožu sklonu aknama. Iz dana u dan, formula obogaćena salicilnom kiselinom i eperulinom, vidno umanjuje nesavršenosti. Za osetljivu kožu. Hipoalergena. Bez parabena. Nekomedogena.

Prilikom primene, sveža i laka tekstura se lako nanosi i stvara ultra-pokrivajući sloj. Savršeno se raspoređuje i izravnjava  nedostatke, popunjujući šupljine i ispravljajući nesavršenosti čime se ten izjednačava. Ova prozirna formula ima visok stepen prekrivanja, kamuflira nedostatke bez nagomilavanja i bez stvaranja efekta maske i pliša. Tokom celog dana. Kao da su spojeni sa kožom, pigmenti naležu na epidermis i omogućuju da Dermablend™ [3D KOREKCIJA] zamaskira i savršeno ujednači nedostatke tokom razdoblja od 16 sati.

Vichy Normateint tečni puder ne postoji više; zamenila ga je korektivna 3D podloga koja može da se izbori sa nepravilnostima i adekvatno ih pokrije, a mogu je koristiti kako adolescenti, tako i odrasli sa ožiljcima, hiperpigmentacijama i aknama.

Vichy je želeo da stvori podlogu koja ujednačava kao prajmer, pokriva kao korektivni puder, matira kao puder u prahu i sve to u samo jednom sloju. Osim estetskog efekta, ovaj puder sadrži i salicilnu kiselinu i eperulin, koji povoljno deluju na upalne procese na koži.

Da bi se stvorio puder bez ulja i sa što manje pigmenata, upotrebljena je Alliageltehnologija, koja podrazumeva inkorporiranje anhidrovane podloge u vodu, pri čemu nastaje gel. Zbog toga je ovaj puder lagan, hladi i ima teksturu šlaga, pri čemu je dovoljno gust da poravna površinu kože i popuni proširene pore i ožiljke. Napravljen je fini balans između matiranja i blistavosti, pa ten izgleda zdravo i sveže.

Osim toga, pokrivanje je maksimalno; pokriva cak i tetovaže.

Ženama koje vole pudere koji dobro pokrivaju dobro je poznat Vichy Dermablend tečni puder, petnaestak godina prisutan na tržištu. To je korektivni puder, koji pokriva hiperpigmentacije, crvenilo i ostale nepravilnosti, pa je koža poput porcelana. Postoji velika razlika u teksturi: 3D puder je gušći, puno bolje pokriva proširene pore i neravnine i trajniji je na masnoj koži, dok je klasičan Dermablend tečan i hidrantan, a oba pudera su bez mirisa i mogu se koristiti na osetljivoj koži.

Što se nanošenja tiče, Vichy preporučuje da se puder tačkasto nanese i rasporedi brzim, izjednačavajućim pokretima počevši od unutrašnjeg dela lica ka spoljašnjem. Ključna reč ovde je brzo, jer se puder brzo suši i setuje, a najprirodniji efekat se postiže beauty blender-om. Silikonska podloga ili prajmer su takođe poželjni, jer će vam olakšati blendanje.

Kao podlogu sam koristila Vichy Normaderm global kremu, namenjenu koži odraslih sa nepravilnostima (da, promenili su formulaciju i Normaderm više nije za tinejdžere) i to veoma dobro izgleda. Pore su popunjene, nepravilnosti pokrivene, ten je perfektan, nema čak potrebe za dodatnim matiranjem, a na bubuljice možete naneti još jedan sloj, pa nema potrebe za korektorom. Korekciju je posle dva-tri sata potrebno uraditi najboljim prijateljem masne kože, kamenim puderom, a prethodno papirnim maramicama ili papirićima tapkanjem ukloniti višak sebuma. Puder je trajan, ne baš 16h, koliko se navodi, ali sa povremenim korekcijama, može da traje ceo dan.

Na našem tržištu je dostupan u četiri nijanse, koje se veoma dobro prilagođavaju: 15 opal je najbleđa boja sa vrlo malo rozikastih pigmenata, prilično neutralna, kao i 25 nude, koja će odgovarati većini žena . Sand 35 je za žene toplog podtona, malo je žućkasta, a gold 45 je za tamniji ili preplanuli ten, ali je prilično neutralna. Sve nijanse pomalo oksiduju.

Zbog efekta zamagljivanja, vaš ten će izgledati dobro na fotografijama, iako puder sadrži veoma poželjan SPF 25, koji se postiže bez hemijskih filtera. Nije vodootporan i prenosi se na garderobu.

SAVET

Ako se dobro izblenda ovaj puder nije „težak“ i nema efekat maske, ali za svakodnevnu primenu i za žene koje vole laganu šminku, puder se može nanositi samo na T-zonu i nepravilnosti, a na celo lice nanositi Normaderm BB krema , jedna od boljih za masnu kožu u poslednje vreme.

Ova krema sadrži 2% salicilne kiseline, beta-hidroksi kiseline sa keratolitičkim, komedolitičkim i antibakterijskim delovanjem, što znači da deluje na tri nivoa, smanjuje zadebljanje kože, kao posledica toga pore se manje začepljuju, a redukuje i prisustvo bakterija koje dovode do zapaljenja. Salicilna kiselina je sa jedne strane blagodet za masnu kožu, jer je liposolubilna, rastvorljiva u mastima, i prodire u dublje slojeve kože, a sa druge strane oprez je potreban kod osoba alergičnih na aspirin, trudnica i dece ispod 16 godina, baš zbog te dobre moći apsorpcije preko kože.

Ova krema ne sadrži hemijske UV filtere, a SPF 16 se postiže uz pomoć mineralnih filtera, tako da pre nje možete da koristite bilo koju kremu sa hemijskim filterima, ukoliko se izlažete suncu. Miris je blag i prijatan, karakterističan za Normaderm liniju, a pakovanje je elegantna tuba sa 40ml proizvoda. Postoje dve boje: light i medium shade, koje su prirodne i dobro se prilagođavaju boji tena.

Krema prilično dobro pokriva nepravilnosti i matira lice nekoliko sati, a finish nije ni dewy, ni mat, već je koža zdravo blistava. Uvek velikom četkom pređem preko lica transparentnim puderom u prahu, na kraju šminkanja i time znatno produžim period bez isijavanja.