spot_img

Dragi LAVOVI, počinje mesec vaše VLADAVINE! Očekuje vas susret sa SRODNOM DUŠOM i ostvarenje NAJVEĆIH ŽELJA!

Dragi Lavovi, narednih 30 dana, sve zvezde su naklonjene samo vama. Imaćete mnogo snage i elana da završite sve što započnete i da date vaš maksimum, da konačno privedete kraju ispunjenje vaših najvećih životnih želja.

 

 

Znaku Lava pripadaju sve osobe koje su rođene u periodu između 23. jula i 22. avgusta. Za početak možemo reći da je Lav vatreni znak Zodijaka i njegova vladajuća planeta je Sunce. Lav je vatreni znak koji voli život i ume da ga živi. Poznat je po svojoj inteligenciji i intuiciji i lako reševa sve probleme koji se nađu pred njim. Lav ima specifičnu snagu i zbog toga nosi status ‘kralj Zodijaka’. On možda nema krunu na glavi, ali po mnogo čemu možemo reći da je zaista pravi kralj Zodijaka. On je veoma samouveren i hrabar i za njega ne postoji ništa nemoguće. U životu ima mnogo prijatelja, jer je jako darežljiv i odan čovek. Možemo reći da je on najvelikodušniji znak Zodijaka i da ga svi žele za prijatelja. Veoma je jak i pouzdan i ima tu sposobnost da se svima dopadne. Takođe je skroman i milostiv i ume da podeli sa svojim prijateljima sve što ima. Ono što mu je u životu najbitnije jeste da kraj sebe ima ljude kojima može verovati i na koje se može osloniti. U ovom znaku postoji puno pozitivne i kreativne energije i veoma su uspešni u bilo kom poslu da rade. Što se tiče ljubavi, Lavovi su veoma iskreni u svemu, pa tako i u osećanjima. U ljubavi umeju da budu jako zabavni i energični. Oni su veoma zabavni i darežljivi prema svom partneru i zaista umeju jako da vole. Postoji još mnogo osobina koje krase jednog Lava, kao što su: toplina ponos, radost i kreativnost. I sve ove osobine doći će do izražaja, naročito u periodu njihove vladavine koja počinje danas.

 

 

Dakle, ukoliko pripadate ovom znaku Zodijaka, spremaju Vam se divni ljubavni trenuci i sve će biti bolje nego ikada u poslovnom segmentu. Očekuje Vas niz uspeha i finansijskih dobitaka u kojima ćete uživati više nego ikada. Sve se menja i sve će biti onako kako želite u svakom trenutku tokom ovog perioda vaše vladavine. Ovaj period je poseban po mnogo tome, bilo da je reč o poslovnom ili ljubavnom segmentu. Bićete srećniji nego ikada i sve će Vam krenuti od ruke. Uživaćete u svakom trenutku kraj srodne duše, a samim tim i u sreći zbog finansijskih uspeha. Mesec vaše vladavine vam donosi niz savršenih trenutaka. Ovo će biti period koji ste tako dugo čekali i koji će Vas usrećiti zbog mnogo toga. Na Vama je da iskoristite trenutke i prilike, da ste uvek srećni i da uprkos svim preprekama ne odustajete ni od čega.

 

 

PRAVA LJUBAV DOLAZI

 

Divna ljubavna dešavanja su pred Vama i uživaćete u svakom trenutku kraj voljene osobe. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, ovo će biti neverovatni trenuci za Vas i period sreće koji ste čekali celog svog života. Sve se menja na bolje i istinski ćete uživati u apsolutno svakom trenutku. Mesec vaše vladavinebVam šalje sve savršeno i posebno u Vaš život. Sve će Vam krenuti od ruke i Vaše vreme sreće dolazi jako ubrzo. Od samog početka vaše vladavine očekujte velike promene na polju ljubavi u kojima treba da uživate više nego ikada i u čemu drugom. Sve se menja na bolje i sve će biti onako kako treba.

 

 

Ukoliko ste zauzeti

 

Vaš partner će uživati u svakom trenutku kraj Vas. Uradiće sve da budete beskrajno srećni i da Vam sve krene od ruke tako da ovo bude period za pamćenje. Svaki naredni mesec će biti sve bolji i ispunjen ljubavlju, romantikom i divnim osećanjima. Romantični trenuci, putovanja i još mnogo toga će Vaš partner uraditi za Vas kako bi bili srećni. Svaki trenutak je poseban i treba da ga ugrabite koliko god je moguće kada ste kraj svog partnera. Verujte da će sve biti onako kako ste zamislili i da će Vam sudbina ostvariti neke od Vaših najvećih želja.

 

 

Ukoliko ste slobodni

 

Neko savršen će ući u Vaš život. Početkom meseca avgusta Vas očekuju trenuci za pamćenje kada ćete sasvim neočekivano sresti voljenu osobu koja će Vam značiti više od svega. Najvažnije je da znate uživati u trenucima i da ne marite ni za šta drugo. Budite sigurni da ćete uživati u pravom smislu te reči. Dragi Lavovi, voljena osoba koja uđe u Vaš život će Vam odgovarati u potpunosti.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img