spot_img

Žena OVAN: Žena IZUZETNE LEPOTE i VELIKOG SRCA, za čiju se ljubav VREDI BORITI!

Ovom znaku pripadaju žene koje su rođene između 21. marta i 19. aprila, dakle ove žene su rođene sa budjenjem proleća i zbog toga su one jako živahne i uvek su u pokretu. Njihova vladajuća planeta je Mars i ona im daje neke određene osobine. To su pre svega upornost i neverovatna ambicija da uspeju u svemu što rade.

Ova planeta im je takođe poklonila izuzetnu lepotu i jednu dozu provokativnosti, koja privlači svakog muškarca. Njihov elemenat je vatra, a omiljena boja crvena tako da su ove žene zaista strastvene. Jednostavno, žena koja je rođena u znaku Ovna je žena od akcije i ona nikada ne staje.
Postoji još mnogo stvari koje je izdvajaju i koje su privlačne pripadnicima suprotnog pola. Upravo zbog toga mnogi se bore za njenu ljubav, ali je njenu ljubav teško dobiti. Međutim, ova žena je vredna svake borbe i svakog divljenja. Ona je jednostavno žena koja se retko rađa. Ona je izuzetno ambiciozna i uporna i sposobna je da se izbori za sve ono do čega joj je stalo. Svakako da poseduje jednu dozu agresivnosti i tvrdoglavosti, koje joj pomažu da se izbori za uspehe. Slobodno možemo reći da je ova žena jača i od većine muškaraca. Ona ima svoje stavove i čvrsto stoji iza njih. Ona ume da kaže šta želi i šta hoće i uvek ume da nađe način da do toga dođe. Ako sebi postavi neki cilj, ne postoji nikakva prepreka koja će je u tome sprečiti. Tamo gde svi odustaju, ona je uvek spremna da ide korak dalje i da se bori do samoga kraja. Jednostavno, ova žena nikada ne odustaje!
Onda kada je najteže ona zna da bude najjača i to je ono po čemu se razlikuje od većine drugih žena. Ova žena jedino odustaje kada shvati da nešto nije vredno njene borbe. I to je jedina situacija u kojoj ćete videti ženu Ovan da odustaje. Ona retko kada diže ruke od onoga što želi, jer je ona rođena da bude pobednik. Ona je prvi znak u Zodijaku i rođena je da u svemu bude prva. Za nju ne postoje nerešive situacije, jer ako nešto jako želi ona će uvek pronaći rešenje koje će biti pozitivno za nju. Takođe možemo reći da je ova žena izuzetno sposobna i samostalna da sama ide kroz život. Ona jednostavno ne voli da zavisi ni od koga, a posebno ne od nekog muškarca. Jednostavno, ona voli da bude sama svoj gazda i da joj niko ne određuje kako će da živi. Ona se nikada ne meša u tuđe živote i upravo zbog toga ne dozvoljava drugima da se mešaju u njen život.
Što se tiče ljubavi, ova žena ima toliko bogat i zanimljiv ljubavni život, da bi o njoj mogao roman da se napiše. Jednostavno, ono što ona radi u ljubavi i što je spremna da uradi, to ne radi ni jedna druga žena. Mnogi muškarci je žele i dive joj se, ali mnogi muškarci se plaše njene jačine. Kada ova žena voli, ona voli do ludila i do poslednjeg daha. Ali u toj ljubavi želi da bude isto tako voljena. Ako u nekom odnosu ne dobije ono što želi, spremna je da istog trenutka okrene leđa i ode. Ona je jednostavno žena koja u životu živi po principu „sve ili ništa“. Kod nje nema sredine i zaista nije lako dobiti njenu ljubav.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img