Home HOROSKOP Evo šta donosi OD 5. APRILA SPOJ SUNCA I HIRONA – Ponovo se srećemo sa prošlosti i starim ranama, ali sada će biti bolje!

Evo šta donosi OD 5. APRILA SPOJ SUNCA I HIRONA – Ponovo se srećemo sa prošlosti i starim ranama, ali sada će biti bolje!

0
Evo šta donosi  OD 5. APRILA SPOJ SUNCA I HIRONA –  Ponovo se srećemo sa prošlosti i starim ranama, ali sada će biti bolje!

 

Umitologiji, Hiron je ranjeni kentaur, ali nemojte smatrati da su njihove rane slabost. Tokom godina, i kroz svoj životni put, Hiron je naučio da svoje rane pretvori u snagu. Naučio je da, iako ne može da promeni prošlost ili da promeni rane koje je zadobio, može da iskoristi svoju snagu da ih pretvori u moćne saveznike na svom putu.

Kako je pesnik, Rumi jednom napisao – „rana je mesto gde svetlost ulazi u tebe“, a to je upravo i Hironova poruka. Njegove rane su mu dale sposobnost da pomaže drugima i uči ih kako da svoje emotivne rane pretvore u moć, zbog toga ga nazivaju „iscelitelj ranjenika“. U astrologiji, Hiron je asteroid koji predstavlja traume i rane u našim životima koje ne možemo da promenimo.

Ove rane su nam se možda dogodile u detinjstvu, možda su povezane sa ljudima oko nas, mogu biti stvari iz naše prošlosti, ili su jednostavno rane nakon raznih životnih izazova. Bez obzira na rane koje smo zadobili na ovom životnom putu, Hiron nas podseća da ih ne treba smatrati slabostima, već stvarima koje nas čine jačim, saosećajnijim. Ove rane su deo onoga što jesmo. Ne moraju nužno da budu izlečeni i umotani u lepu mašnu. Umesto toga, to su stvari koje treba da prihvatimo o sebi; to su stvari koje treba da volimo kod sebe. Jer tek kada to radimo, tek kada prestanemo da ližemo svoje rane i posedujemo ih, možemo ih pretvoriti u snagu i pustiti svetlost unutra.

Hiron u Ovnu

Hiron je trenutno u Ovnu do 2027. godine. Pod ovom energijom, on traži od nas da prestanemo da dodirujemo svoje rane i da se nervimo oko njih, i umesto toga da nastavimo napred sa svojim životom.

Pod vođstvom ove vatrene energije Ovna, Hiron nas podstiče da krenemo napred na novu teritoriju. On nas podstiče da rodimo ratnika u sebi i da se setimo snage, mudrosti i saosećanja koje naše rane imaju potencijal da nam donesu.

Pod ovom energijom, Hiron želi da nas nauči da možemo da živimo svoj život punim plućima čak i ako smo ranjeni. On želi da znamo da možemo sve.Nastavak na sledecoj strani…