28.7 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

Žena OVAN: Oštra, ali PLEMENITA. Dobar DRUG i još bolja ŽENA. Za nju se VREDI BORITI!

Ova dama je oštra, ali PLEMENITA. Dobar DRUG i još bolja ŽENA. Za nju se VREDI BORITI! Kao prijateljica je neko koga možete samo poželeti u svom životu.

 

 

 

Kada joj je neko zaista drag i bitan u životu, spremna je uraditi apsolutno sve da su ti isti ljudi srećni kraj nje koliko god je moguće. Prava je prijateljica koja ni u jednom trenutku ne odustaje od prijateljstva. Kada je neko dobije za prijateljicu, treba da se smatra najsrećnijom osobom na svetu. Ona je ta koja će otići i na kraj sveta zbog te osobe ukoliko joj dokaže da je toga vredan. U suprotnom, kada je neko izda, u stanju je da istog trenutka tu osobu izbaci iz svog života. Žena Ovan je u ljubavi i više nego strastvena ljubavnica. Ona se u svakom trenutku maksimalno trudi da udovolji svom partneru. Ukoliko želite kraj sebe partnerku koja je spremna posvetiti se u potpunosti, onda je žena Ovan upravo pravi izbor. Pružiće sve na ovom svetu, samo je nikada nemojte izdati. Ona je verna sve dok je sa tom osobom. Spremna je svoje srce pokloniti na dlanu i da zbog toga ne žali ni u jednom trenutku.

 

 

 

Kada voli, voli svim srcem i bez imalo sebičnosti. Žena Ovan je neko koga je zaista potrebno zaslužiti u svom životu. Ona je zaista neverovatna u svakom smislu i kada je jednom dobiješ, smatraj da je tu do kraja života. Žena Ovan zaista neizmerno ceni kada kraj sebe imate prave ljude koji je poštuju i koji se maksimalno trude da je usreće u apsolutno svakom trenutku. Žena poput nje zaslužuje da bude pažena i razmažena, jer kada voli ona to radi svom muškarcu. Nikada ga ne bi prepustila hladnoći, već prigrlila svojom ljubavlju. Njena ljubav je predivno nešto što se dešava samo jednom u životu. Takvu vrstu naklonosti i ljubavi morate zaslužiti i potruditi se za nju. Jer ona ne daje svoje srce tek tako u potpunosti. Žena Vaga je dama koja izgleda ranjivo i naivno ali samo naizgled. Nemojte se igrati sa njom jer ćete se gorko pokajati. Impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna – sve je to ona.

 

 

 

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – žena Ovan svojom energijom, karizmom i dinamičnošću u stanju je pokrenuti ostalih 11 znakova! Uvek se raduje novim izazovima pa je tipična Ovnica ranoranilac koji jedva čeka započeti novi dan i videti šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je preći na novi izazov pre nego prethodni završi do kraja. Večiti je i nepokolebljivi optimista, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna biti vrlo zaigrana i veliki je avanturist koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

 

 

 

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli preuzeti inicijativu i biti ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava stimulativnim. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice neretko je izazov. Kada je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi se ne želi osećati podčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laska joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vredi. Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jeste. Želi da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U ljubavi se oslikava njen avanturistički duh. Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicama često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za ceo život. Voli imati širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img