Home HOROSKOP BIK: Ako si dobar SVE ĆE TI DATI, ako ga povrediš BOLJE DA TE NEMA!

BIK: Ako si dobar SVE ĆE TI DATI, ako ga povrediš BOLJE DA TE NEMA!

0
BIK: Ako si dobar SVE ĆE TI DATI, ako ga povrediš BOLJE DA TE NEMA!

Ako si dobar sve će ti dati, ako ga povrediš bolje da te nema! Bik će ti dati ZADNJU KAP KRVI!

 

 

Toliko ljubavi, osećanja i topline se krije u SRCU ovog znaka Zodijaka! Na prvi pogled ljudi mogu zaključiti da su hladni, međutim ispod se krije jedno divno, toplo i nežno biće. Od svih horoskopskih znakova, Bikovi možda deluju najhladnije, kao da ih ništa na svetu ne može poremetiti. Međutim, prijatelji znaju koliko ljubavi, osećanja i topline se krije u srcu jednog Bika! Prijatelji ih u svakom trenutku mogu zamoliti za uslugu, jer Bikovi daju sve što imaju ako zatreba! Novac, razgovor, garderoba, vreme, savet… Svojim prijateljima nude sve što imaju i uvek ih možete pozvati, za bilo što. Prijatelji znaju da kada jednom Biku kažu tajnu – to je sačuvano do kraja života!

 

 

Partner, prijatelj, porodica … Ko god pokušava izvući tajnu koja im je rečena u poverenju – neće uspeti. Kod Bikova u životu važi jedno pravilo koga se čitav život pridržavaju, a to je čuvena krilatica “oko za oko, zub za zub”. Ono što im date, to ćete i dobiti. Oni su poznati po tome da i ljubav i udarce uzvraćaju duplo više. Ako u životu želite nekoga ko će vas iskreno voleti i biti vaša velika podrška u svakoj situaciji, onda to možete naći u osobi koja je rođena baš u ovom znaku Zodijaka. Bik je neko ko je pun razumevanja i ko zaista ume da voli na jedan izuzetan način. Veza sa jednim Bikom je nešto najbolje što vam se u životu može desiti, iz prostog razloga što vas Bik neće voleti kratko i površno.

 

 

On kada zavoli, to može zaista da potraje do kraja života, ako mu dokažete da ste toga vredni. On će učiniti sve da vas usreći, ali takođe i vi njemu morate uzvratiti tu sreću. U bilo kakvom odnosu, sa Bikom možete računati da će sa vama biti veoma iskren čovek. On je neko ko nema dlake na jeziku i poznat je po tome da kaže uvek ono što misli. Naravno, nisu ni Bikovi glave bez mane. Na prvom mestu, na spisku njegovih mana, možemo staviti tvrdoglavost. On voli da bude sve po njegovom, ali u ljubavi će se i te kako truditi da bude sve po volji njegovog partnera.

 

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…