spot_img

OVO su 3 horoskopska ZNAKA koja ĆE NAJJAČE OSETITI MLAD MESEC U BLIZANCIMA 30. MAJA

Od dramatičnog retrogradnog Merkura 10. maja i intenzivne sezone pomračenja 16. maja, majska astrološka klima je bila posebno surova. Ipak, očekujte da će Mlad Mesec 30. maja 2022. doneti nove perspektive i priliku da ostvarite svoje ciljeve. Mesec će ući u Blizance, podstičući nas da izrazimo svoje potrebe i preispitamo ih.

A ako ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni Mladim Mesecom u maju, ova lunacija će za vas posebno biti podsticajna za istraživanje novih ideja i pokretanje ličnih projekata. Ipak, biće tu i malo napetosti i stresa, naročito zbog i dalje jakog uticaja retrogradnog Merkusa (do 3. juna).

Evo na koga će najsnažnije uticati….

OVAN

Mlad Mesec obično stvara napetost u oblastima samoizražavanja, Ovnovi. Kao kardinalnom vatrenom znaku, važno vam je da izrazite svoje potrebe otvoreno. Ipak, ova lunacija dobro cilja na vašu sposobnost da komunicirate i povezujete se sa drugima. Sa druge strane, tranzit koji uključuje vašeg planetarnog vladara, Marsa i Jupitera, planetu sreće, daje vam dodatnu dozu vatrenog samopouzdanja.

Jedini problem mogao bi da bude retrogradni Merkur koji obožava nesporazume, pa ipak pažljivo birajte reči i suzdržite se sopstvene impulsivnosti u mejlovima i odgovorima. Naročito, zato što vam se spremaju veliki pomaci u karijeri koje ne želite da propustite. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img