spot_img

ŽENA VAGA – Ona je VERNA i PLEMENITA. NAJLEPŠA žena horoskopa koja će vas zavesti LEPOTOM svoje DUŠE!

Kad prvi put sretnete ženu Vagu, prvo što vidite je lepo lice i ne možete da zamislite da bi ova dama mogla da „ubije“ u raspravama i pobedi u bilo kojoj debati. Glatko i diplomatsko ponašanje pruža joj jednostavan način da se izbori sa bilo kakvom škakljivom situacijom.

Očaravajući šarm i zanosna ličnost žene Vage čine je idealnim prijateljem. Međutim, ona je mnogo više od onoga što prikazuje.

U pogledu svog statusa i prestiža, žena Vaga brine o tome kako izgleda i šta drugi misle o njoj. Sa sobom nosi misteriozan osećaj šarma koji privlači mnogo ljudi iz okruženja. Simpatična je skoro svima koji se nađu u njenom prisustvu.

Za Vas se ne bi moglo reći da ste odlučna i energična osoba. U donošenju odluka ili obavljanju nekog posla oklevate i nikako da pronađete pravi put i pravo rešenje. Niste ambiciozni i uvek je potreban neko kome ćete prepustiti deo svojih obaveza. U sve što preduzimate želite da se sva unesete, ali Vam to ne polazi uvek za rukom. I onda kada Vam se čini da prepreke nikako ne možete da savladate, povlačite se i mirite sa sudbinom.

Želite da se dopadnete drugima, društveni ste, volite da izlazite, uživate u komplimentima. U Vama postoje dve ličnosti: jedna koju pokazujete drugima, ponekad mirna i krotka, ponekad sušta suprotnost, naprasita i eksplozivna; druga je ona koju nikad ne pokazujete, koju retko ko može da otkrije i koju ljubomorno čuvate. U strahu da Vas ne otkriju Vi se prikazujete drugačijom, često stavljate na sebe masku ljubaznosti i osmeha da se ne bi otkrilo Vaše neraspoloženje.

Odličan ste glumac, čak i prema najbližim osobama. Nemate zbog toga mnogo prijatelja, a kad steknete nečije prijateljstvo, želite da ga zauvek zadržite i ljubomorno ga čuvate. Prijatelji su Vam naročito potrebni da bi Vas podržali u Vašim namerama koje su često neodlučne. Tražite oslonac koji Vam je zaista potreban.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img