spot_img

Žena LAV je izuzetno SPOSOBNA i vitalna. Sa velikom snagom i energijom pliva kroz talase SUDBINE.

Žena – Lav

Vi niste slaba žena koja se prepušta da je nose talasi sudbine. vaša vitalnost, volja, vaš autoritet, omogućuju vam da uđete u kategoriju onih žena koje dominiraju, koje ne dozvoljavaju da budu pobeđene. volite akciju i kretanje. U to unosite svu snagu i energiju. Teško vam je da ostanete na jednom mestu, da sanjarite i ništa ne radite. Ne podnosite lenjost, čak ni kada se odmarate.

Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspeha po svaku cenu. Predostrožni ste i ništa ne prepuštate slučaju. Imate suviše visoko mišljenje o sebi da biste se mogli zadovoljiti trenutnim stanjem.

U odnosu prema drugima poštujete izvesna pravila ponašanja. Suviše ste otvorena priroda da biste mogli da podnosite lukavost i podmuklost. Kada vam se nešto ne sviđa, to odmah pokažete. „Mlaka“ i nedefinisana osećanja dovode vas do očajanja. vaš karakter se teško prilagođava ljudima koji su uzdržani u osećanjima.

Zato ne trpite ljude koji sede na dve stolice, koji su neodlučni, kolebljivi. verujete da svi ljudi mogu da budu otvoreni kao vi, a kada se uverite da nisu, gorko ste razočarani. Tako nanete rane teško zarašćuju. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img