spot_img

ŽENA JARAC – Ne mari šta će ko reći i zaista ume da živi sama sa sobom. Izuzetno sposobna i SNALAŽLJIVA!

Veoma je praktična, neustrašiva i odlučna i u životu uvek zna šta želi. Žena Jarac se definitivno odlikuje po svojoj ambicioznosti i disciplinovanosti. Veoma ambiciozno pristupa svojim željama i ciljevima i kod nje ne postoji reč odustajanje.

Za ovu zenu ljubav je i te kako ozbiljna stvar. Ona nikako nije tip koji se lako zaljubljuje, a ljubav na prvi pogled teško ćete doživeti sa ovom ženom. Takođe, ona ne troši svoje vreme na beznadežan flert koji je nigde ne vodi. Ova žena je veoma samouverena i svesna svojih sposobnosti, kada joj se neko svidi, lično ce se pobrinuti da taj muškarac bude njen.

Žena JARAC je najpouzdaniji PRIJATELJ i najverniji PARTNER kojeg možete imati! Samo istinu govori, laž se od nje ne može čuti.

Žena koja je rođena u znaku Jarca je neko ko se odlikuje veoma snažnim duhom. Ona je nepokolebljiva i odlučna, bukvalno sama sebi dovoljna za lepa postignuća. U svakom smislu su posebne i inovativne žene, koje u sebi nose neverovatnu moć da se transformišu i prilagode svakoj situaciji. U ljubavi je zahtevna, ali ume da bude i osvetoljubiva kada je ostavljena. Još jedna bitna karakteristika pripadnica ovog znaka je vernost, pouzdanost i čvrst karakter.

 

Žena Jarac je dama na koju svaki čovek treba da se ugleda, na koju svaki prijatelj može da se osloni i u koju svaki partner može da bude siguran. Ono što kaže ona to i misli i od nje se samo istina može čuti. Kada bi svi bili kao ona, ovaj svet bi zasigurno bio jedno lepše mesto za život.

 

Pripadnice ovog znaka su sigurne u sebe, samouverene i vrlo odlučne žene. One nikada ne razmišljaju previše i ne preispituju svoje odluke, jer duboko veruju u sebe i svoje sposobnosti. Retko će se naći neko ko ne poštuje kvalitete koje ova žena poseduje. Njeno drugo ime je i Dobrota, ona svoju pomoć pruža nesebično, nije ljubomorna i zavidna i svakome želi sreću. Ona uvek polazi od sebe i ono što ne bi želela njoj da se desi, ona ne čini drugima. Ona nikada nikome ne bi nanela zlo i zato se za ovu ženu može reći da ona mirno spava.

 

Žena Jarac je neustrašiva dama, puna hrabrosti i odvažnosti. Tako da se za nju može reći da je hrabrija čak i od mnogih muškaraca. Njeno jedino oružje je istina i pravda i zato se ona ne plaši ničega. Sve što vam ova žena ima reći, ona će vam to reći u lice, iskreno i direktno, nikada iza leđa. Jer ako nešto ova žena ne podnosi to su onda ogovaranja i laži. Ma kakva istina bila, žena Jarac će vam to reći u lice zato što je istina za nju svetinja i od nje možete očekivati samo iskrenost. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img