spot_img

Venera, planeta ljubavi i lepote, ulazi 23. juna u vazdušne Blizance gde će se zadržati do 18. jula. Ova 3 znaka čeka sreća a ova tri znaka neće uživati u ljubavi.

Stiže nam vladavina planete ljubavi. Ova tri znaka će uživati  u ludoj i nezaboravnoj ljubavi, a evo i koja tri znaka mogu da očekuju monotone dane u ljubavi…

Čim pomenemo znak Blizance, znamo da se radi o nekome ko je veseo i kumunikativan, pa će zbog toga i ulazak Venere u ovaj znak učiniti ljubavne odnose zanimljivijim.
Ulazak Venere u Blizance nagoveštava pre svega pojačane boje, pa će i muškarci, baš kao i dame, imati potrebu da oblače garderobu jarkih boja. Venera u Blizancima podrazumeva pojačanu komunikaciju i igru, pa će ljubavni odnosi biti uzbudljiviji.
Venera u Blizancima ne voli dosadu, voli da komunicira na svim aplikacijama, pa ćemo biti svedoci pojačanog slanja poruka i flerta preko interneta.

Venera na nebu gradi aspekat sa Saturnom, što je negativno, pa samo svedoci pojavljivanja starih ljubavi koje nisu dobre za nas. Nije isključeno da će osobe koje ste davno zaboravili ponovo poželeti da uđu u vaš život, što se može ispostaviti kao greška.
Venera ipak pravi i dobar aspekat sa Plutonom, pa tu ima i pojačane strasti zbog čega je ovaj period tako uzbudljiv.

U svakom slučaju od sutra se pripremite za intenzivnije dopisivanje koje lako može da preratse u nešto više.
BLIZANCI
Pored Merkura, u vaš znak ulaz i Venera, pa ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,365PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img