spot_img

Spremite se za Veneru u Ribama koja donosi sklonost ka toksičnom ponašanju – NASTUPA MISTIČNI FEBRUAR POD VELOM TAJNE!

 

Venera je sama po sebi  pomalo sebična u svojoj želji da dobije potrebnu pažnju i ljubav, koja joj je neophodna da bi se osećala živom. Venera u Ribama je najmanje sebična od svih Venera, čak bi se moglo reći da je potpuna suprotnost tome. Ona se daje bezrezervno onima kojima je njena ljubav i pažnja potrebna, pa čak i kada je kraljica scene, obožavana i voljena od svih, nikada neće zanemariti potrebe onih koji je okružuju.

Ovo je jedna požrtvovana Venera, čak i kada tako ne izgleda, jer ne može drugačije. Odaje utisak nestalnosti i poput svetlosti teško ju je uhvatiti. Ako ne želi da je nađete, imaćete osećaj da je nestala s lica zemlje. Ali kada je tu za vas, onda je tu kao nijedna druga Venera. Problem ove Venere leži u tome što je Riba znak koji ne poznaje granice, pa Venera položena ovde ne zna gde završava ona, a gde počinje drugi.

Ta vrsta simbioze u emotivnim odnosima može biti izuzetno lepa i inspirativna, ali u jednom trenutku počinjemo da osećamo gubitak sopstvenog identiteta i ne znamo ko smo i gde nam je mesto, što Veneri, kao takvoj, ne prija. Ona će često biti iskorišćena od drugih upravo zbog nedostatka granica, pa je poželjno da ima pored sebe nekoga ko je voli i štiti od toksičnih ljudi i odnosa – nekoga ko će da je trgne tako zanesenu i šapne joj da se probudi i otvori oči onda kada preti da postane opasno.

Kod nje uvek postoji opasnost od zavisnosti, kao što su droga alkohol i lekovi, pa treba biti veoma oprezan. Ona se odlično snalazi u virtuelnom svetu pošto se internet ubraja u simboliku Riba. To je osoba s mnoštvom lažnih profila koja živi nekoliko paralelnih života. Reč je o Veneri koja je, pre svega, tajna i, bez obzira na to koliko ste joj bliski i što često zaboravlja na granice, nikada je ne možete spoznati do kraja pošto uspešno izmiče i sama sebi.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img